Schoenenrek Met 6 Niveaus, Plastic Schoenenkast, Schoenenrekken, Schoenenrek, Gangkast, Dressoir, Rekkensysteem, 83 X 31 X 105 Cm, Wit

81,99

Slechts 2 resterend op voorraad

Veilig betalen met iDeal

Achteraf betalen met Klarna

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1
Levertijd: 1-2 Werkdagen
aantal niveaus: 6 niveaus

*Veel opbergruimte – vakmaten van de schoenenkast: 40 x 17 x 30 cm (b x h x d); capaciteit van elk vak: 26,8 l; totale capaciteit (12 x vak): 321,6 l. Zorgt voor praktische opslag van schoenen, kleding of speelgoed, een “handige assistent” van je gezin.

*Hoge stabiliteit – bestaat uit PP-kunststof (plaat), ABS-kunststof (verbindingsstuk) en ijzerdraad (rand van de platen). Ze zijn robuust, duurzaam en geurloos. Maximale Belastbaarheid per vak: 10 kg. Met de bijgevoegde schroeven en pluggen kan de kast voor een veilige stand aan de muur worden verankerd.

*Eenvoudige montage – er zijn weinig soorten onderdelen, de structuur is eenvoudig, dus gemakkelijker op te zetten en te demonteren. Als de benodigde platen en verbindingsstukken voldoende zijn, kan de kast ook in andere versies worden gevarieerd (zie de handleiding).

*Voldoet prima aan zijn doel: de opbergkast kan in elke woonkamer worden gebruikt, bijvoorbeeld in de hal, woonkamer, zelfs op kantoor, is ideaal voor het opbergen en ordenen van kleding, schoenen, badkameraccessoires, knuffeldieren enz. Het kan ook dienen als ruimteverdeler. Als het mooi gedecoreerd is, creëert het een huiselijke sfeer in elke woonruimte.

*Gemakkelijk te reinigen en te onderhouden – de PP-platen zijn waterdicht, vochtbestendig, schimmelbestendig en stofwerend. De kunststof kast kan eenvoudig met een vochtige doek worden gereinigd.

Stabiel, veilig, duurzaam: De PP-kunststofplaten worden door hoogwaardige ABS-verbindingsstukken stevig bij elkaar gehouden, zodat elke eenheid tot 10 kg kleding of schoenen kan opnemen. Bovendien zorgt de kantelbeveiliging voor extra stabiliteit en een veilig gebruik.

Aan je behoeften aanpasbaar: Je kunt dit steeksysteem dankzij de meegeleverde reserveverbindingsstukken in verschillende vormen opbouwen en uitbreiden om het aan je ruimtes aan te passen.

Productdetails:

Kleur: wit

Materiaal: PP-kunststofplaten, draadframe, ABS-kunststof verbindingsstukken.

Afmetingen (2 x 6): 83 x 31 x 105 cm (l x b x h).

Afmetingen (3 x 4): 123 x 31 x 71 cm (l x b x h).

Gewicht: 7,9 kg

Max. Statische belastbaarheid per vak: 10 kg

Inhoud levering:

12 x semi-transparante kunststof plaat (40 x 17 cm) 15 x semi-transparante kunststof plaat (40 x 30 cm) 18 x semi-transparante kunststof plaat (30 x 17 cm) 12 x semi-transparante kunststof plaat (40 x 17 cm) 42 x ABS-kunststofverbindingsstukken 1 x hamer2. 1 x kantelbeveiliging. handleiding (Duits, Engels, Frans, Spaans en Italiaans)

Aanwijzingen van :

Ga niet op het product zitten en plaats er geen te zware voorwerpen op af. Stel het product niet gedurende een langere periode bloot aan intensief zonlicht. Alle kunststof platen moeten stevig in de verbindingsstukken worden gedrukt; gebruik hiervoor ook de hamer om een stabiele verbinding van alle onderdelen te garanderen. Druk na de opbouw van elke rij op de verbindingsstukken tot deze volledig zijn vastgeklikt. Bevestig het product met behulp van de meegeleverde kantelbeveiliging aan de muur als het hoger is dan 60 cm. Houd het product uit de buurt van scherpe of scherpe voorwerpen om beschadigingen te voorkomen.

Extra informatie

Gewicht 7,9 kg
Afmetingen 30 × 17 × 40 cm
Levertijd

VVB

Kleur

aantal niveaus

All search results

Hoofdmenu