Wandgarderobe, Ganggarderobe, Met 4 Dubbele Haken, Met Plank, Garderobehaken, Voor Badkamer, Woonkamer, Keuken, Wit

37,9941,95 (-9%)

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

Achteraf betalen met Klarna

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1

* Geen vervelend zoeken: heb je het hele huis al op zijn kop gezet om je sleutels te vinden? Dat behoort tot het verleden: sleutels, hoeden, jassen en tassen kunnen goed georganiseerd aan deze wandgarderobe worden opgehangen
* Een stijlvol podium: of het nu gaat om planten of decoratiestukken, de wandkapstok met legplank is een podium voor een groot aantal voorwerpen. Wil je hier foto’s van je dierbaren plaatsen? Alleen toe! Dankzij een uitsparing staan fotolijsten stabiel
* Stabiliteit is belangrijk: robuuste metalen haken, hoogwaardige vezelplaat; deze garderobe belooft een goede stabiliteit en kan ook zware winterjassen probleemloos weerstaan (tot 15,9 kg belastbaar bij montage aan een massieve wand)
* In een mum van tijd opgebouwd: je hoeft de kapstok alleen met 2 schroeven aan de muur te bevestigen en je entree wordt al verrijkt. Bovendien zorgen de bijgeleverde schroefafdekkingen voor een perfecte look
* Wat je krijgt: een garderobe met 4 dubbele haken en een legplank. Gun jezelf dit wandrek en verander je entree in een nette en uitnodigende comfortzone

De eerste indruk telt: Zink je hal steeds weer in de chaos? Dan moet je deze wandkapstok thuis halen. Je gasten zullen zich met de eerste stap in je huis welkom voelen.

Geen chaotische kledingstapel meer! Deze garderobe is uitgerust met 4 dubbele haken van metaal, zodat je meteen 8 ophangmogelijkheden voor jassen, hoeden, tassen en sleutels krijgt. Zo worden je stoelen en stoelen in de toekomst niet meer door kledingstapel bedekt.

Verfraai je hal: Plaats je fotolijsten, planten en decoraties op de plank van dit wandrek en geef je hal een warme sfeer.

Goede gewoonten vergemakkelijken het dagelijks leven: Met deze kledingkast kun je het je tot gewoonte maken om je kleding altijd netjes op te hangen. Breng dit ook aan je kinderen. Zo leer je al op vroege leeftijd orde te scheppen en zul je later hoogst niet naar je sleutels moeten zoeken.

Productdetails:

Kleur: wit
Materiaal: MDF (middeldichte vezelplaat), zinklegering
Afmetingen: 40 x 10,5 x 10,5 cm (l x b x h).
Gewicht: 0,9 kg
Max. Statische belastbaarheid: 15,9 kg

Inhoud levering:

1 x wandkapstok, 1 x accessoirepakket, 1 x handleiding (DE, EN, ES, FR, IT)

Aanwijzingen van :

Installeer dit product op een massieve muur of op houten palen om de stabiliteit en belastbaarheid van de wandgarderobe te garanderen. Gebruik dit product niet buiten en bescherm het tegen regen.

Extra informatie

Gewicht 15,9 kg
Afmetingen 43,9 × 13,3 × 13,1 cm
Materiaal

,

Gewicht

Kleur

Levertijd

4-8 werkdagen

All search results

Hoofdmenu