Zaza Home 2 İn 1 Kinder Make-Up Tafel Kaptafel Deuren Kunnen Automatisch Geopend Worden Voor 3-6 Jaar Kinderen Blauw+Roze 49,5 X 23 X 66 Cm

79,1687,95 (-100%)

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

Achteraf betalen met Klarna

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1

Deze 32-delige speelset van bevat alles wat een kind zich maar kan wensen. Het bevat speelgoedaccessoires zoals parfum, lippenstift, kroontje en een werkende föhn waarmee kinderen hun fantasie helemaal uit kunnen leven. Het heeft een 2-in-1-modus waarmee door middel van één enkele functietoets tussen de muziekmodus en de toetsmodus geswitcht kan worden.

* 2-IN-1 DESIGN: Het is een kaptafel en een piano tegelijk! De piano heeft 2 standen, de muziekstand en de toetsenstand, je kunt eenvoudig met een functietoets tussen de twee schakelen.

* FANTASIEVOL SPEL: Deze prinsessen-speelset voor kinderen bestaat uit een kaptafel en een krukje en is ideaal voor kleine meisjes van 3 tot 6 jaar oud, het is ontworpen om een kind aan de hand van dit schattige prinsessenthema te stimuleren om middels een kinderrollenspel het zelfvertrouwen te vergroten.

* MODE-ACCESSOIRES: Onze mooie make-upset wordt geleverd met een reeks speelgoedaccessoires zoals parfum, lippenstift, ring, oogschaduwpalet, kroon, föhn;

* MUZIEK & LICHT: Schud je hand voor de spiegel en door infrarood inductie gaat de deur automatisch open, vergezeld van licht en muziek, en verschijnt het magische prinsesje op de spiegel.

* PRODUCTGEGEVENS: Afmetingen tafel: 49,5 L x 23 B x 66 H cm. Afmetingen van het krukje: 23 L x 23 B x 18 H cm. Draagvermogen: 10 kg (tafel), 40 kg (krukje) Opmerking: De spiegel en piano hebben elk 3 AA-batterijen nodig en de föhn heeft 1 AA-batterij nodig (niet bij de bestelling inbegrepen).

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Afmetingen 50 × 23 × 66 cm
All search results

Hoofdmenu