Zaza Home 4-İn-1 Duwer Kinderen Kindergraafmachine Duwauto Duwvoertuig Loopfiets Met Opbergruimte Kleine Mand En Ballen Geel + Zwart, 98 X 30 X 46 Cm

66,95

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

Achteraf betalen met Klarna

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1

Ben je nog op zoek naar bijzondere cadeaus voor je kinderen? Deze multifunctionele 4-in-1 auto kan aan al je wensen voldoen. Het kan een scooter zijn, laat je kinderen erop rijden en met twee benen tegen de grond schoppen, duwen om te leren lopen Het kan een graafmachine zijn, de kinderen kunnen de graafmachine heen en weer rijden, de schop kan draaien om de op- en neergaande beweging te sturen Het kan een container zijn, er is een grote opbergdoos onder de stoel, leg er gewoon wat speelgoed in Het kan ook een mand zijn, geniet overal van schietspellen. De aankoop gewoonweg waard!

* 4-in-1 rijspeelgoed: Scooter voor kleine kinderen, speelgraafmachine, opbergwagen en mand. Kinderen kunnen er als step op zitten om te leren lopen; graafspeelgoed voornamelijk voor kinderen vanaf 5 jaar om de intelligentie te ontwikkelen; een opbergdoos met grote capaciteit onder de verzegelde stoel die plaats biedt aan klein speelgoed, en de kleine mand aan de achterkant van de stoel kan worden gebruikt voor kinderen om schietspellen te spelen.

* Zeer interactief: uitgerust met een analoge versnellingspook kan de bak worden gedraaid om de op- en neerwaartse beweging te sturen. Het stuur kan naar links en rechts worden gedraaid om de richting te bepalen. Beide vergroten de ervaring van mens-computerinteractie.

* Duurzame constructie: het is uitgerust met speelgoed gemaakt van PP en HDPE-materiaal, wat de robuustheid en duurzaamheid garandeert.

* Veiligheid: wat betreft de kwaliteit, zijn de producten professioneel getest en geslaagd voor en 71-1.2.3, 10p.

* Totale afmetingen: l x b x h 98 x 30 x 46 cm, afmetingen zitje: l x b x h 16 x 24 x 10 cm, draagvermogen: 30 kg;

Extra informatie

Gewicht 3 kg
Afmetingen 98 × 30 × 46 cm
All search results

Hoofdmenu