Zaza Home Elektrische Motorfiets Voor Kinderen, 12 V, Kindervoertuig, Elektrisch Voertuig Met 2 Verwijderbare Trainingswielen Voor Kinderen Vanaf 3 Jaar, Pp, Metaal, Rood+Wit, 106,5 X 51,5 X 68 Cm

170,95

Uitverkocht

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie
Veilig betalen met iDeal

Achteraf betalen met Klarna

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1

De joyride kan beginnen! Deze elektrische scooter van is het perfecte voertuig voor kleine avonturiers: Met een gebruiksduur van maximaal 45 minuten wanneer deze volledig is opgeladen, brengt hij je kind veilig naar de speeltuin, de kleuterschool of het zwembad. Het comfortabele, brede zitvlak en de antislip-stuurgrepen helpen je kind veilig op te blijven. Het start bijna als een echte motorfiets als je op de startknop drukt. Wanneer je de knop loslaat, stopt de motor zachtjes.

* Lang rijplezier: Eenmaal volledig opgeladen (ongeveer 8-12 uur), kan de fiets gedurende 45 minuten worden gebruikt voor spannende joyrides.

* Veilig reizen: De snelheid van deze kindermotorfiets kan worden ingesteld tussen 3 en 8 km/u om de perfecte balans te vinden tussen prestaties en veiligheid. Het laat kinderen een spannende en veilige rit maken en versterkt tegelijkertijd vaardigheden zoals coördinatie, oriëntatie en evenwichtsgevoel.

* Blijf comfortabel aan de top: Met een breed zitvlak dat eruitziet als een echte motorcrossmotor, twee banden met groot profiel en twee stevige trainingswielen kan je kind comfortabel zijn evenwicht bewaren en comfortabel leren rijden. Bijzonder praktisch: Het stuur is voorzien van antisliphandgrepen en een knopontsteking.

* Zachte suspensie: De twee grote wielen hebben een zachte vering en zorgen voor een soepele rit. De motorfiets heeft ook twee trainingswielen en een 12 volt voedingsaansluiting voor de krachtige achterwielaandrijving, die zijn prestaties behoudt, zelfs op ruwe oppervlakken zoals asfalt, kasseien, aarde of beton.

* PRODUCTGEGEVENS: Afmetingen: 106,5 L x 51,5 W x 68 H cm Maximaal toelaatbaar gewicht: 30 kg. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Extra informatie

Gewicht 10,2 kg
Afmetingen 106 × 51,5 × 68 cm
All search results

Hoofdmenu