Zaza Home Kinderglijbaan Babyglijbaan Met Veiligheidsdriehoek, Binnen Of Buiten Gestructureerde Treden En Basketbalring Aan De Zijkant Groen + Wit 146 X 68 X 68 Cm

72,8680,95 (-100%)

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

Achteraf betalen met Klarna

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1

Kies onze 2-in-1 kinderglijbaan van en laat je kinderen veel plezier beleven! De kunststof kinderglijbaan is geschikt voor binnen en buiten. Het heeft een antisliplaag om de veiligheid te garanderen. Een geïntegreerde basketbalring zorgt voor veel afwisseling. De kinderen trainen hun spieren en leerden evenwicht, snelheid en coördinatie te behouden.

* KINDERGLIJBAAN: Onze kinderglijbaan heeft zeer gemakkelijk te beklimmen treden en een soepele en brede glijbaan zodat je kinderen veel plezier kunnen hebben tijdens het glijden! Dit is perfect voor kinderen om hun energie te ontketenen en plezier te hebben.

* INCLUSIEF BASKETBALMAND: Onze kinderglijbaan is uitgerust met een basketbalring en een luchtpomp om het speelplezier te vergroten! Deze dragen ook bij aan de atletische prestaties van je kind en aan de hand-oogcoördinatie.

* HOOGWAARDIGE MATERIALEN: Deze speelgoedglijbaan is gemaakt van milieuvriendelijk HDPE, veilig in gebruik! Met gladde randen zodat je weet dat deze peuterglijbaan veilig is voor je kinderen.

* STABIELE STRUCTUUR: We hebben veel functies toegevoegd zodat iedereen deze kinderglijbaan veilig kan gebruiken! Deze omvatten de driehoekige vorm van de glijbaan, de antislipstructuur op de treden, langere en bredere glijbanen om de snelheid te verminderen en dikkere materialen om de stabiliteit te verbeteren.

* EENVOUDIG TE MONTEREN: De kinderglijbaan is zeer eenvoudig te monteren omdat er geen gereedschap of metalen accessoires nodig zijn. Heb meer tijd om te spelen en te communiceren met je kinderen!

Extra informatie

Gewicht 6 kg
Afmetingen 146 × 68 × 68 cm
All search results

Hoofdmenu