Zaza Home Kinderkeuken Keukenspeelgoed Met Toebehoren Mistvorming Waterstraal Verlichting Muziek Speelkeuken Muziekfuncties Speelgoedset Speelgoedkeuken Voor 3-6 Jaar Roze + Beige 60 X 27 X 84 Cm

69,2676,95 (-100%)

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

Achteraf betalen met Klarna

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1

Deze kinderkeukenset van is perfect voor kinderen die graag iets naspelen! Kinderen zullen het fantastisch vinden om te doen alsof ze koken op het speelfornuis, dat is uitgerust met echte lichten en geluiden, en heerlijke nepkoffie aan gasten serveren met de meegeleverde koffiemok. Kinderen kunnen leren hun fijne motoriek en cognitieve vaardigheden te ontwikkelen.

* MULTIFUNCTIONELE SET: Ons keukenspeelgoed in geschenkverpakking heeft 55 keukenaccessoires zoals tomaat x 1, wortel x 1, duivelsei x 1, gegrilde kip x 1, groene groenten x 1, kotelet x 1, koekje x 1 ;

* WATERCIRCUITSYSTEEM: De spoelbak met een 360° draaibare kraan heeft een echte waterfunctie en is recyclebaar. Opmerking: Zorg ervoor dat beide uiteinden van de slang goed zijn aangesloten, zodat het water terugstroomt in de gootsteen voor recycling en niet lekt.

* LEERZAAM: Deze speelkeuken voor kinderen stelt kinderen in staat om hun intelligentie te ontwikkelen, hand-oogcoördinatie te oefenen, hun verbeeldingskracht en creativiteit te gebruiken terwijl ze het plezier van spelen ervaren, en het gevoel van reinheid van kinderen te cultiveren.

* LICHT EN MUZIEK: Het speelfornuis heeft realistische elektronische verlichting, muziek (8 stuks) en geluiden. Druk op de knoppen en het geluid van kokend water en roeren/bakken zal klinken. Terwijl de kinderen koken, spat het fornuis. (Water moet vooraf worden geïnjecteerd).

* PRODUCTGEGEVENS VAN HET KINDERSPEELGOED: Totale afmetingen: 60 l x 27 b x 84 h cm. Geschikt voor kinderen van 3-6 jaar. Certificaat: EN71-1-2-3, EN62115. Opmerking: Fornuis vereist 3 AA-batterijen (niet inbegrepen).

Extra informatie

Gewicht 3 kg
Afmetingen 60 × 27 × 84 cm
All search results

Hoofdmenu