Zaza Home Racebaan Kinderauto Racebaan Parkeergarage Voor Speelgoedauto’S Drietraps Grote 55-Delige Speelset Met Helikopter Rood + Zwart 62X52X51 Cm

37,7641,95 (-100%)

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

Achteraf betalen met Klarna

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1

Een geweldig verjaardags- of kerstcadeau-idee, onze voertuigspeelset van is de ideale activiteit voor binnen en buiten! Door bewegingen geeft u peuters een echte rijervaring en helpt bij het ontwikkelen van een fijne motoriek. Op je plaatsen, klaar, start! Ontworpen voor educatief speelgoed voor kinderen vanaf 3 jaar. Kleine coureurs zetten de miniauto’s op het lanceerplatform en laten ze gaan. Ze zijn gefascineerd als ze de auto’s over de hellingen zien rijden!

* Parkeergarage met 3 verdiepingen: Deze 55-delige speelset met 3 niveaus inclusief snelle spiraalhellingen, een landingsdek voor helikopters, een echte werklift, een benzinepomp, verkeersborden, 4 autootjes en 1 helikopter.

* Hoogwaardig materiaal: Gemaakt van milieuvriendelijk en niet-giftig PP-plastic. Het materiaal is veilig, bestand tegen vallen en kan voor een lange periode worden gebruikt. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

* Veel speelplezier: Biedt een authentiekere ervaring, inclusief een lift met een draaiend wiel dat cabines langs de verdiepingen omhoog en omlaag brengt.

* Educatief speelgoed: Kleurrijk ontwerp, creatief racebaanthema, simuleer realistische rijervaring, enz.

* Interactie ouder-kind: Als je kind moeite heeft met het in elkaar zetten van een speeltje kun je dat samen met hem of haar doen.

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Afmetingen 62 × 52 × 51 cm
All search results

Hoofdmenu