Zaza Home Renbaan Kinderauto Renbaan Parkeergarage Voor Kinderen Van 3 Tot 6 Jaar Speelgoedauto’S Compleet Met Helikopter Pp Kunststof Ps Blauw + Grijs + Rood 92 X 46 X 71 Cm

81,8690,95 (-100%)

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

Achteraf betalen met Klarna

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1

Deze racebaan van is een geweldig verjaardagscadeau! Het is goed voor kinderfeestjes en binnen- en buitenactiviteiten! Spelen met de racebaan bevordert de hand-oogcoördinatie bij peuters terwijl ze plezier hebben met de kinderracebaan. De bewegingen simuleren de echte rijervaring voor peuters en de fijne motoriek wordt getraind. Je kinderen zullen gefascineerd zijn door het spelen met de renbaan. Op je plaatsen, klaar, start!

* PARKEERGARAGE MET 7 NIVEAUS: Deze voertuigspeelset bevat een parkeerplaats, een parkeerplaats van 7 verdiepingen met snelle spiraalvormige hellingen, een helikopterplatform, een handbediende lift, een benzinestation, een opklapbaar autoreparatiestation, verkeersborden, 10 lichtmetalen auto’s en een lichtmetalen helikopter.

* HOOGWAARDIG MATERIAAL: De auto’s en helikopters zijn gemaakt van PP kunststof met legering. Het materiaal is veilig, bestand tegen vallen en kan lang worden gebruikt.

* MET LIFT: Biedt een authentieke ervaring, inclusief lift met een spinnewiel dat auto’s omhoog en omlaag brengt.

* BEVORDERT DE ONTWIKKELING: Het zal je kleintje helpen de creatieve zintuigen, denkvaardigheden en hand-oogcoördinatie te verbeteren. Geeft peuters een echte rijervaring en helpt bij het ontwikkelen van een fijne motoriek.

* VEEL INTERACTIE: Als je kind moeite heeft om het speelgoed in elkaar te zetten, kun jij hem helpen. Totale afmetingen: 92 l x 46 b x 71 h cm. Geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar.

Extra informatie

Gewicht 4 kg
Afmetingen 92 × 46 × 71 cm
All search results

Hoofdmenu