Zaza Home Schommelpaard Kinderen Schommeldier Pluche Schommelpaard Baby Schommelspeelgoed Cadeau Voor Kinderen – Kerstcadeaus (Schommelbeer Met Lied)

71,0678,95 (-100%)

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

Achteraf betalen met Klarna

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1

Geef je lievelingen een onverschrokken metgezel! Ontdek onze schattige pluche beertjes! Onze lieve vriend wacht erop om de harten van kinderen sneller te laten slaan. Je metgezel voor de kinderkamer is niet alleen schattig om naar te kijken. Hij is ook gemaakt van lekker zacht pluche. Dat is niet alleen prettig, maar voorkomt ook verwondingen. Voor de veiligheid van je kind zijn de lopers van het dier afgerond en gemaakt van milieuvriendelijk populierenhout. De stoel is niet alleen comfortabel gepolsterd, maar biedt ook voldoende steun. Dankzij de veiligheidsgordel blijft je kind ook op turbulente schommelavonturen stevig in het zadel zitten. En zodat elke reis wordt begeleid door muziek, speelt onze pluchen held een van de vele kinderrijmpjes als je erop drukt. Onze trouwe begeleider wacht gewoon op je!

* Beer om verliefd op te worden: een dierlijk gezellige metgezel voor beginnende avonturiers en schommelfans. Zowel geschikt voor meisjes als jongens.

* Een vriend om te knuffelen: je beer is gemaakt van lekker zacht pluche.

* Veilig schommelen: de lopers en handgrepen zijn gemaakt van stevig, milieuvriendelijk populierenhout en zijn afgerond. De veiligheidsgordel houdt je kinderen ook tijdens turbulente avonturen stevig in het zadel.

* Comfortabel zitten: de stoel is voldoende hoog en goed gepolsterd. Het zachte pluche omgeeft je kind veilig, biedt ondersteuning en wordt niet oncomfortabel, zelfs niet na urenlang schommelen.

* Muzikaal begeleid: met een lichte druk speelt de schommelende beer een selectie prachtige kinderliedjes. Een klein idee voor veel plezier! De batterijen worden uiteraard meegeleverd.

Extra informatie

Gewicht 3,5 kg
Afmetingen 60 × 26 × 45 cm
All search results

Hoofdmenu