Zaza Home-Trampoline Voor Kinderen Ø140 Cm Fitnesstrampoline Met Veiligheidsnetrandafdekking Rubberen Touw Gewatteerd İndoor Outdoor Springtuintrampoline Staalblauw Tot 45 Kg

119,95

Uitverkocht

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie
Veilig betalen met iDeal

Achteraf betalen met Klarna

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1

Op deze trampoline van beleven je kinderen uniek springplezier en zijn ze bijzonder beschermd tegen stoten en verwondingen. Een solide constructie, volledig vrij van metalen veren, evenals een hoog veiligheidsnet zorgen voor hoge sprongen en minimaliseren het risico op blessures op de lange termijn. Deze trampoline kan zowel buiten als in ruime binnenruimtes worden gebruikt, zodat je kinderen zich ook bij slecht weer kunnen uitleven.

* MAXIMALE BESCHERMING: Het springoppervlak van de trampoline is bijzonder scheurvast en robuust, zodat kinderen tot 45 kg er zorgeloos op kunnen springen en ravotten. Ook heeft de trampoline rondom een hoog veiligheidsnet met een praktische ingang die met een rits te openen en te sluiten is. Zes stevige metalen staven zorgen voor een stabiele constructie en zijn bedekt met zacht rubber om schokken op te vangen en verwondingen te voorkomen.

* VRIJ VAN METALEN VEREN: Dankzij een kunststofweefsel met een hoge dichtheid heeft deze trampoline uitstekende dempingseigenschappen, zelfs zonder metalen veren, om het springplezier van je kinderen nog veiliger te maken.

* MET VEILIGHEIDSNET: Een net dat aan de onderkant van de trampoline is gespannen, voorkomt dat kinderen, huisdieren en omringend speelgoed onder het springgedeelte komen, zodat je kinderen veilig kunnen spelen.

* VOOR BINNEN- EN BUITENGEBRUIK: Dankzij het lichte gewicht en het compacte formaat is deze trampoline zowel geschikt voor ruime binnenruimtes als voor buitengebruik. Dus je kinderen kunnen er altijd op springen, of het nu koud, zonnig of regenachtig is.

* PRODUCTGEGEVENS: Totale afmetingen: 140L x 140B x 160H cm. Aanbevolen voor kinderen vanaf 3 jaar en tot 45 kg.

Extra informatie

Gewicht 9 kg
Afmetingen 140 × 140 × 160 cm
All search results

Hoofdmenu