Zaza Home Zandbak Scheepsontwerp Houten Modderbak Bank Vlaggenmast Zeilschip Piratenschip Voor Kinderen 3-8 Jaar Naturel 180 X 91,5 X 144 Cm Aosoom

185,36205,95 (-100%)

Uitverkocht

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie
Veilig betalen met iDeal

Achteraf betalen met Klarna

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1

Spelen je kinderen graag in het zand? Dan is deze zandbak van met zijn grillige scheepsontwerp zeker je favoriete plek om te spelen! De brede stoelen bieden je kinderen voldoende ruimte om te zitten en drinken en speelgoed neer te zetten. Dankzij het royale zandoppervlak kunnen meerdere kinderen vrij naast elkaar spelen, bouwen en graven. Gun je kinderen vele uren zandplezier!

* HOUTEN SPEELBOOT: Deze houten zandbak lijkt bijna op een echt schip: met een vlag, roer, bord en 2 zijstoelen zal het je kinderen verrukken en ze inspireren om piratenspelletjes te spelen.

* AFNEEMBAAR DAK: De praktische luifel beschermt je kinderen tegen direct zonlicht of regen. Het is afneembaar en kan gemakkelijk worden gereinigd met een doek.

* AFVOER EN VENTILATIE: Aan de onderkant van de zandbak bevindt zich een laag stof, die zorgt voor een optimale afvoer en ventilatie van het zand en waarmee je eenvoudig de gewenste diepte zand kunt creëren.

* BEWEEGBARE CONSTRUCTIE: Het achterste deel van het schip kan naar voren worden bewogen om de zandbak te bedekken om het zand te beschermen tegen vervuiling, dieren en neerslag.

* PRODUCTGEGEVENS: Totale afmetingen (inclusief vlag): 180 L x 91,5 B x 144 H cm. Draagvermogen: 100 kg. Geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Montage nodig.

Extra informatie

Gewicht 18 kg
Afmetingen 180 × 92 × 144 cm
All search results

Hoofdmenu