Beschrijving

KRACHT LIGT IN RUST: De unieke rondingen van het nachtkastje en de milieuvriendelijke, geurloze, UV-geharde lak creëren een gevoel van rust en kalmte en geven uw appartement een moderne, chique uitstraling. Misschien heb je zelfs 2 bijzettafels nodig ?!
EXTRA OPSLAGRUIMTE: De nachtkastlade en de kast, die is uitgerust met een magnetische, gemakkelijk te sluiten deur, bieden veel extra opbergruimte voor al uw eigendommen
KWALITEIT IS BELANGRIJK: Als de kwaliteit van een product slecht is, heeft zelfs de mooiste uitstraling geen zin. Dit zijkastje is dan ook gemaakt van stevig MDF en kan tot 20 kg dragen, zodat je er gemakkelijk een lamp, je printer of een oude platenspeler op kunt zetten.
BESPAAR WAARDEVOLLE TIJD: Dankzij de eenvoudig te volgen instructies en de genummerde afzonderlijke onderdelen kan deze bijzettafel in een mum van tijd worden opgezet
VRAGEN? Uw tevredenheid is onze zorg. Neem daarom met al uw vragen over deze elegante bijzetkast contact op met onze vriendelijke klantenservice

Stijlvolle bijzettafel met lade en kast

Een mooie plank naast je bed

Dit nachtkastje is voorzien van een lade en een ruime kast met magnetische deur. Hierdoor heb je niet alleen extra opbergruimte, maar ook meer opbergruimte voor je slaapkamer.

Duidelijke lijnen en een eenvoudig silhouet geven de tafel een aangename en heldere uitstraling die goed past bij tal van meubels. Waar je deze zijkast neerzet, is geheel aan jou – hij zet een functioneel en charmant accent in je slaapkamer, naast de bank in je woonkamer of in een andere kamer.

Productomschrijving: Deze bijzettafel van SONGMICS staat naast je favoriete fauteuil of blijft lekker hangen naast je bank. Hier biedt het veel opbergruimte en is het ook modern en elegant. Past dus zeker in uw appartement.

Daarom is dit nachtkastje geschikt voor jou:

De lade loopt soepel over de rails met stops die voorkomen dat hij eruit valt.

Gemaakt van materiaal op houtbasis en voorzien van een geurloze, UV-geharde lak is deze bijzettafel ontworpen voor een lange levensduur.

Dankzij het duidelijke silhouet en de glanzende metalen knoppen is deze kast ideaal voor je slaapkamer, woonkamer, badkamer en vele andere kamers.

De lade, het tafelblad en de extra kast vormen samen een praktisch, ruim nachtkastje.

Montage vereist. Met de eenvoudig te volgen instructies en genummerde onderdelen is deze bijzettafel in een mum van tijd opgezet.

Productdetails:

Kleur wit

Materiaal: MDF (vezelspaanderplaat van gemiddelde dichtheid) klasse E1

Maat: 45 x 35 x 60 cm (L x B x H)

Afmetingen lade: 24,8 x 30,5 x 11 cm (L x B x H)

Afmetingen kast: 31 x 37 x 35,7 cm (L x B x H)

Gewicht: 9,2 kg

Max. Statische belasting: 20 kg

Extra informatie

Gewicht 9 kg
Afmetingen 60 × 35 × 35 cm
All search results