Retourneren

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de verzendkosten voor retour van u thuis naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat (dus niet geïnstalleerd en niet gebruikt) en in de originele verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@simpledeal.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten via de oorspronkelijke betaalmethode mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Download hier het modelformulier voor herroeping en stuur het ingevulde formulier mee in de verpakking van uw retourzending.

De retourzending mag naar het adres linksboven op de herroepingsformulier opgestuurd worden.

All search results