Veelgestelde vragen

We hebben een aantal veelgestelde vragen voor u op een rijtje gezet. We hopen u hiermee te helpen maar mocht dit niet gelukt zijn neem dan contact met ons op.

Voor bestellingen met een totaalwaarde vanaf €50 inlcusief BTW zijn er geen verzendkosten. Voor bestellingen met een totaalwaarde onder de €50 geldt er verzendkosten van €6,99 inclusief BTW.

Ja dat is mogelijk. Op dit moment bezorgen wij alleen naar Duitsland en België.

Neem dan even contact op met onze klantenservice.Dit kan telefonisch op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur op telefoonnummer: 085 – 058 0055.
Of stuur een e-mail naar klantenservice@simpledeal.nl en vermeld uw bestelnummer. Dan komen wij daar binnen 1 werkdag op terug.

Alle producten van SimpleDeal.nl zijn nieuw en ongebruikt. Daar zit dus standaard fabrieksgarantie op. De fabrieksgarantie kan per artikel verschillen, dus let op de productpagina hoeveel jaar garantie op dat product zit.

Wij hebben een centrale magazijn in Utrecht. Neem contact op met de klantenservice voor de mogelijkheden.

Op werkdagen tussen 09:00  en 17:00 uur zijn we telefonisch bereikbaar.

Voor alle bestellingen sturen wij per e-mail een Track & Trace code op zodra deze bekend is.

Neem contact op met onze klantenservice. Zij kunnen controleren of alles goed is gegaan en u verder helpen bij het plaatsen van uw bestelling.

Dat kan per artikel verschillend zijn. Neem contact op met de klantenservice voor de actuele levertijden en voorraden.

Zodra het artikel bij ons retour aankomt, wordt het gecontroleerd en afgemeld. Na het afmelden van uw bestelling ontvangt u binnen enkele werkdagen uw geld teruggestort op uw rekening waarmee u de bestelling heeft betaald.

Main Menu