Toilet Planchet, Badkamer Planchet, Wasmachine Planchet, Badkamer Planchet Met 3 Open Planken, Ruimtebesparend, Eenvoudige Montage, İndustrieel Design, Vintage Bruin-Zwart

72,99109,99 (-34%)

Veilig betalen met iDeal

Achteraf betalen met Klarna

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1
Levertijd: 4-8 Werkdagen
Kleur: Vintage bruin
  • Toilet Planchet: Onze toilet planchet is een perfecte oplossing voor het organiseren van uw badkamer. Het is gemaakt van stevig metaal en heeft een vintage bruin-zwarte afwerking. Het is ruimtebesparend en eenvoudig te monteren. Het heeft een industrieel design dat perfect past bij elke badkamer. Het heeft een open plank waar u uw toiletartikelen kunt opbergen.
  • Badkamer Planchet: Onze badkamer planchet is een perfecte oplossing voor het organiseren van uw badkamer. Het is gemaakt van stevig metaal en heeft een vintage bruin-zwarte afwerking. Het is ruimtebesparend en eenvoudig te monteren. Het heeft een industrieel design dat perfect past bij elke badkamer. Het heeft 3 open planken waar u uw badkamerartikelen kunt opbergen.
  • Wasmachine Planchet: Onze wasmachine planchet is een perfecte oplossing voor het organiseren van uw badkamer. Het is gemaakt van stevig metaal en heeft een vintage bruin-zwarte afwerking. Het is ruimtebesparend en eenvoudig te monteren. Het heeft een industrieel design dat perfect past bij elke badkamer. Het heeft een open plank waar u uw wasmachine kunt plaatsen.
  • Badkamer Planchet met 3 Open Planken: Onze badkamer planchet met 3 open planken is een perfecte oplossing voor het organiseren van uw badkamer. Het is gemaakt van stevig metaal en heeft een vintage bruin-zwarte afwerking. Het is ruimtebesparend en eenvoudig te monteren. Het heeft een industrieel design dat perfect past bij elke badkamer. Het heeft 3 open planken waar u uw badkamerartikelen kunt opbergen.

Productdetails:

Kleur: Vintage Bruin zwart

Materiaal: spaanplaat, staal

Maat: 63 x 25 x 165 cm (L x B x H)

Gewicht: 10,2 kg

Max. Statische belasting: 15 kg

Leveringsomvang:

1 x toilet planchet

1 x accessoirepakket

1 x antikantelbeveiliging

1 x instructie

Extra informatie

Gewicht 10 kg
Afmetingen 63 × 25 × 165 cm
Kleur

Materiaal

All search results

Hoofdmenu