ZAZA Home boekenkast, staande kast, ladderkast, trapvormige plank met 4 verdiepingen, badkamerrek, multifunctioneel rek voor woonkamer, balkon, wit LLS90WT

79,9599,16 (-19%)

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1

  79,9599,16 (-19%)

  Beschrijving

  • boekenkast, staande kast, ladderkast, trapvormige plank met 4 verdiepingen, badkamerrek, multifunctioneel rek voor woonkamer, balkon, wit LLS90WT
  • Maakt je collecties nog aantrekkelijker: Dit met boeken en herinneringen gevulde ladderrek zal je elke keer met trots vervullen.
  • Ordelijk opbergen: Totale afmetingen van dit rek 60 x 34,7 x 147,5 cm, de afstand van het bovenste plank is 33,5 cm, terwijl de andere 2 vakken 32,5 cm hoog zijn. Je kunt naar wens je A4-mappen netjes op elk niveau instellen of potplanten als decoratieve elementen op het bovenste niveau plaatsen.
  • STABIEL VOOR VEILIG GEBRUIK: Gemaakt van E1-klasse MDF-platen, 4 dwarsdragers aan de achterkant zorgen voor een goede stabiliteit. Met 2 rekschroeven kun je het rek aan de muur verankeren, om kantelgevaar te voorkomen.
  • EENVOUDIGE MONTAGE: Met een uitvoerige en geïllustreerde handleiding en genummerde accessoires is de montage eenvoudig en snel uitgevoerd. Alle voor de montage benodigde onderdelen en gereedschappen zijn inbegrepen.
  • 100% tevredenheidsgarantie: biedt je een vriendelijke klantenservice voor en na de bestelling. Aarzel niet langer en bestel nu.
  • Productdetails:- Kleur: wit.- Materiaal: MDF-platen (E1 klasse).- Afmetingen: 60 x 34,7 x 147,5 cm.

   – Gewicht: 14,8 kg.

   Inhoud levering:

   – 1 x ladderplank

   – 1 x handleiding (Duits, Engels, Frans, Spaans en Italiaans).

   – 1 x accessoirezakje.

   Aanwijzing van :

   – Kinderen mogen niet op het rek staan, klimmen of spelen om lichaamsletsel door omvallen te voorkomen.

   – Vermijd het wekken van dit product in het water en plaats het niet in een vochtige omgeving.

   – Volg strikt de instructies. Het wordt aanbevolen om deze plank tegen een muur te plaatsen en met schroeven aan de muur te bevestigen.

  Specificaties

  Extra informatie

  Gewicht 14,8 kg
  Afmetingen 60,0 × 34,7 × 147,5 cm
  Afmeting

  60 x 34,7 x 147,5 cm

  Doelgroep

  Gewicht

  Kleur

  Wit

  Main Menu