ZAZA Home boekenkast, staande kast, ladderkast, trapvormige plank met 4 verdiepingen, badkamerrek, multifunctioneel rek voor woonkamer, balkon, wit LLS90WT

79,9599,16 (-19%)

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

Achteraf betalen met Klarna

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1
 • boekenkast, staande kast, ladderkast, trapvormige plank met 4 verdiepingen, badkamerrek, multifunctioneel rek voor woonkamer, balkon, wit LLS90WT
 • Maakt je collecties nog aantrekkelijker: Dit met boeken en herinneringen gevulde ladderrek zal je elke keer met trots vervullen.
 • Ordelijk opbergen: Totale afmetingen van dit rek 60 x 34,7 x 147,5 cm, de afstand van het bovenste plank is 33,5 cm, terwijl de andere 2 vakken 32,5 cm hoog zijn. Je kunt naar wens je A4-mappen netjes op elk niveau instellen of potplanten als decoratieve elementen op het bovenste niveau plaatsen.
 • STABIEL VOOR VEILIG GEBRUIK: Gemaakt van E1-klasse MDF-platen, 4 dwarsdragers aan de achterkant zorgen voor een goede stabiliteit. Met 2 rekschroeven kun je het rek aan de muur verankeren, om kantelgevaar te voorkomen.
 • EENVOUDIGE MONTAGE: Met een uitvoerige en geïllustreerde handleiding en genummerde accessoires is de montage eenvoudig en snel uitgevoerd. Alle voor de montage benodigde onderdelen en gereedschappen zijn inbegrepen.
 • 100% tevredenheidsgarantie: biedt je een vriendelijke klantenservice voor en na de bestelling. Aarzel niet langer en bestel nu.
 • Productdetails:- Kleur: wit.- Materiaal: MDF-platen (E1 klasse).- Afmetingen: 60 x 34,7 x 147,5 cm.

  – Gewicht: 14,8 kg.

  Inhoud levering:

  – 1 x ladderplank

  – 1 x handleiding (Duits, Engels, Frans, Spaans en Italiaans).

  – 1 x accessoirezakje.

  Aanwijzing van :

  – Kinderen mogen niet op het rek staan, klimmen of spelen om lichaamsletsel door omvallen te voorkomen.

  – Vermijd het wekken van dit product in het water en plaats het niet in een vochtige omgeving.

  – Volg strikt de instructies. Het wordt aanbevolen om deze plank tegen een muur te plaatsen en met schroeven aan de muur te bevestigen.

Extra informatie

Gewicht 14,8 kg
Afmetingen 60 × 34,7 × 147,5 cm
Afmeting

60 x 34,7 x 147,5 cm

Doelgroep

Gewicht

Kleur

Wit

All search results

Hoofdmenu