Hondenbak Katten, 2 Voerbakjes, Bamboe, İn Hoogte Verstelbaar

41,95

Op voorraad

Veilig betalen met iDeal

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1
Levertijd: 1-2 Werkdagen

  41,95

  Beschrijving

  Een brief van je pluizige vriend: “Wuff, ik hou zo van deze verhoogde voerbak! Nu hoef ik mijn hals niet meer naar beneden te trekken om lekkernijen te bereiken. Mijn nek voelde nooit beter aan
  Ik ben nu heel stil: “Kun je de rubberen ringen om de bakken en de antislipvoetjes zien? Zo zitten de bakken stabiel op het frame en maken ze geen luid van zichzelf. Ook als ik een beetje opgewonden ben zal deze hondenbak dus niet schepperen.”
  WAS, wanneer ik groter wordt? “Deze voerbak kan op 3 verschillende hoogtes worden ingesteld (6 cm, 16 cm en 20 cm). Hij zal mij dus ook begeleiden als ik een volwassen hond ben. Voor de hoogteverstelling heb je slechts 5 minuten nodig
  Guck MAL: “Mijn nieuwe voerbak heeft meteen 2 schotels! Deze bestaan uit 304 roestvrij staal, zodat ze zowel duurzaam als veilig zijn. Maak je dus geen zorgen als ik de kommen eruit lek
  Ook handig voor vragen: “Als ik te veel kruimels op het bamboe frame achtergelaten hebt, kun je het heel eenvoudig reinigen (dank voor). Door de handgrepen aan de zijkanten kun je mijn nieuwe sieraad bovendien gemakkelijk vervoeren
  Productdetails:

  Kleur: bamboekleuren, zilver.
  Materiaal: bamboe, 304 roestvrij
  staal: 40 x 22 x 6/16/20 cm (l x b x h).
  Gewicht: 1,8 kg.

  Inhoud levering:

  1 x Fressnap,
  1 x accessoirepakket,
  1 x handleiding (DE, EN, IT, FR, ES).

  Opmerkingen:

  Dit product kan op drie verschillende hoogtes worden opgebouwd (6 cm, 16 cm en 20 cm), zodat het geschikt is voor huisdieren van verschillende maten. Houd het bamboeframe in een mum van tijd vrij van water of etensresten. Het moet altijd droog en schoon zijn om bacteriegroei te voorkomen. Als je het product uitpakt kan het een “nieuwe” geur hebben. Maak je geen zorgen, de gebruikte lak is veilig. Plaats het product gewoon op een goed geventileerde plaats en de geur zal binnen enkele uren verdwijnen.

  Specificaties

  Extra informatie

  Gewicht 1,0 kg
  Afmetingen 40,0 × 22,0 × 21,0 cm
  Levertijd

  4-8 werkdagen

  All search results

  Main Menu