Beschrijving

VOOR HORLOGELIEFHEBBERS: Elke horlogecollector heeft een horlogebox nodig om zijn uurwerken tegen stof en krassen te beschermen. Deze elegante doos met 6 horlogekussens beschermt niet alleen uw favoriete stukken tegen schadelijke invloeden, maar benadrukt ook hun uniekheid.
PRAKTISCHE EXTRA’S: Druk gewoon op het slot om de horlogekast met één hand te sluiten of te openen. Dankzij het glazen venster kunt u altijd uw kostbare collectie bekijken en snel het juiste horloge vinden
MET ALLE ZORG: De fluwelen voering aan de binnenkant van de horlogebox zorgt voor een zacht bed voor uw schatten en voorkomt krassen. Wikkel uw horloges strak om de kussens om ze in goede staat te houden. De horlogekast is geschikt voor wijzerplaten met een diameter tot 5 cm
EEN EERLIJK GESCHENK: Eindelijk een geschenk dat mannen zal aanspreken. Verras je vader, vriend, echtgenoot of zoon met deze horlogebox. Hij zal er zeker blij mee zijn
NIET TEVREDEN? Onze vriendelijke klantenservice adviseert u graag. Trakteer uzelf dus op deze nobele horlogebox van SONGMICS!

Waar is mijn horloge?
Vergeet je altijd waar je je horloge neerzet? Deze klassieke, elegante horlogebox met glazen deksel biedt plaats aan 6 uurwerken die voorheen stoffig waren op je nachtkastje of vast kwamen te zitten in een ladekast.
Bescherming is een prioriteit
Of u nu een fervent horlogeliefhebber bent of net begint, het beschermen van uw sieraden moet een prioriteit zijn . De hoogwaardige fluwelen voering, de slanke kussens en het glazen deksel van deze horlogekast zijn ideaal om uw horloges tegen krassen te beschermen. Bovendien biedt de doos een perfecte presentatieruimte voor uw uurwerken, zodat u ze op elk moment kunt bewonderen of aan uw vrienden kunt laten zien.

Een perfect cadeau-
idee Kent u een horlogeliefhebber? Deze opbergdoos voor horloges is een perfect cadeau voor je vader, vriend of echtgenoot – of het nu gaat om een ​​verjaardag, Vaderdag, Valentijnsdag, afstuderen aan de universiteit of voor Kerstmis. Als u momenteel uw persoonlijke horloge in de juwelendoos van uw vriend bewaart, kunt u uzelf ook dit chique accessoire geven.

Productdetails:
– Kleur: zwart-grijs
– Materiaal: MDF (vezelspaanderplaat van medium dichtheid), fluweel, PU-kunstleer, glas
– Afmetingen: 30 x 11,2 x 8 cm (L x B x H)
– Gewicht: 0,6 kg

Extra informatie

Afmetingen 30 × 11 × 8 cm
All search results