Stenen Schanskorven, Stenen Mand, Draadomheining, Met 5 X 10 Cm Dichtgemaasd Rooster, Roestvrij Gegalvaniseerd Staal, 100 X 50 X 50 Cm, Tuindecoratie, Plantenmuur, Zilver

58,21

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

Achteraf betalen met Klarna

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1

  – Eenvoudige montage – door indraaien van de spiraalverbindingen bind je het draadgaas eenvoudig vast aan elkaar, geen speciaal gereedschap nodig.

  – Hoogwaardig materiaal – van gegalvaniseerd draad is de schanskorf zeer robuust en corrosiebestendig; afstandhouders zorgen voor extra stabiliteit; gelijkmatige maaswijdte: 10 x 5 cm.

  – Veelzijdig inzetbaar – de schanskorven zijn perfect geschikt voor het tuinieren en landschapsarchitectuur, voor bevestiging van boeiing en als steunmuur of basisbouw.

  – Economisch en duurzaam – als alternatief voor betonwanden en bakmuren voldoet het schanskorvensysteem hetzelfde doel als begrenzing of inkijkbescherming, maar toch goedkoper dus bespaar je niet alleen geld maar ook bouwtijd.

  – Voor het vullen kun je naar behoefte verschillende materiaalen gebruiken, zoals bijvoorbeeld steensteen, kalksteen, kiezelsteen of houtblokken enz.; ter decoratie kun je lampen zoals lichtkettingen of planten creatief inzetten, en je krijgt meteen een kunstwerk in de tuin.

  Opmerkingen:

  De schanskorf moet op een vaste bodem staan. Als je de schanskorven op elkaar wilt stapelen, moeten draden of kabelbinders worden gebruikt om de aangrenzende rasterwanden stevig te verbinden. Het is beter als de schanskorven bij gebruik niet hoger dan 2 lagen boven elkaar worden gestapeld.

  Veiligheidsaanwijzingen:

  Houd bij montage of gebruik kinderen uit de buurt van het product om potentiële gevaren te voorkomen. Bij montage zijn handschoenen nodig, zodat ze niet verwonden.

  Productdetails:

  Afmetingen: 100 x 50 x 50 cm.

  Maasbreedte: 10 x 5 cm.

  Draaddikte: 4 mm

  Metaal: Kooien van verzinkt staal (zeer corrosiebestendig)

  Kleur: grijs/zilver

  Inhoud levering:

  1 x schanskorf

  Extra informatie

  Gewicht 10,0 kg
  Afmetingen 52,0 × 34,0 cm
  Kleur

  Gewicht

  Merk

  Materiaal

  Metaal

  All search results

  Main Menu