Zaza Home Nestschommel Kinderschommel Schommel Voor Kinderen Tuin Oxford Blauw Ф100 X 180 H Cm

69,90

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1

  69,90

  Beschrijving

  Onze nestschommel van is geschikt voor kinderen van 3-8 jaar om te ontspannen en te spelen. Je kunt deze schommel eenvoudig aan een boom of frame hangen, waarbij het gevoel voor evenwicht, coördinatie en concentratievermogen van de kinderen speels wordt bevorderd door middel van schommelen. Dankzij de stevige ophangtouwen heeft deze schommel een hoog draagvermogen tot wel 100 kg. Volwassenen kunnen er ook comfortabel op schommelen en ontspannen.

  * Voor binnen en buiten: Je kunt deze nestschommel flexibel binnen of buiten ophangen. Onze schommel is ook ideaal om mee te kamperen.

  * Positieve invloed: Bij het schommelen wordt op speelse wijze het evenwicht, coördinatie en concentratie van de kinderen bevorderd.

  * Duurzaam: Het metalen frame is bedekt met duurzame Oxford-stof. Wilde schommelavonturen met vrienden vormen ook geen probleem.

  * Dragend: Dankzij de robuuste ophangtouwen heeft de schommel een hoog draagvermogen tot wel 100 kg. Volwassenen kunnen er ook comfortabel hun plaats op vinden.

  * Eenvoudige bevestiging: Deze schommel is eenvoudig te bevestigen aan een boom of een frame.

  Specificaties

  Extra informatie

  Gewicht 4,5 kg
  Afmetingen 100,0 × 100,0 × 180,0 cm

  Main Menu