Zitkist, Poef, Voetenbank Met Opbergruimte En Deksel Met Houten Poten 38 X 38 X 40 Cm Donkergrijs

34,95

Beschikbaar via nabestelling

Veilig betalen met iDeal

Achteraf betalen met Klarna

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1
Levertijd: 4-8 Werkdagen
Kleur: Donkergrijs

NIEUWE STIJL, NIEUWE TREND: Een koffer voor op het bed? Wil je iets doen met een van de bedden? Dit is alleen de top van de IJsberg op de oever.De bovenwand van het wad in Chesterfield wordt niet als een zeer elegante lay-out beschouwd. De houten voeten voorkomen ook dat de zitkist direct in contact komt met de vloer – een prachtige zaak!

COMFORTABELE AANVULLING OP UW BANK: Hoewel u normaal gesproken niet te lang op deze bank zit als op uw bank, willen we ons zorgen maken dat u zich elke minuut van de dag comfortabel voelt – daarom gebruiken we 5 cm dikke bekleding in plaats van de bruuikelijke 1 inch.

GARANTIE GESLOTEN: Is het gestolen of ooit achter elkaar op de grond ingenomen? Dat is nog nooit met veel gedaan! Het uit een premium vezelplaat frame, zodat deze zitkruk tot 300 kg kan dragen; voel je vrij om het uit te proberen!

Kleine voetkussens, groots effect: Deze Kruk is uitgerust met voetkussens om uitglijden te voorkomen en uw vloer te beschermen tegen flagrant. Het voorkomt ook harde geluiden, zodat u ongestoord kunt blijven lezen van werken, zelfs als uw kinderen de kruk verplaatsen.

NOG STEEDS NIET OVERTUIGD? Onze clanservice is gevestigd op een open plek voor alle verzoeken. Wordt voor langere tijd niet meer wakker aangezien het midden van de zee op flexibele plekken in het gebouw is afgesloten

Kenmerken:

Totale afmetingen: 38 x 38 x 40 cm (l x l x h).
Binnenwanden: 34,5 x 34,5 x 28 cm (l x l x h).
Afmetingen plooitjes: 38 x 38 x 10 cm (l x l x h).
Couleur: Grise foncée materiaal: faux linnen, schuim, MDF (gemiddelde dichtheid vezelplaat), massief hout
Poids net: 3,5 kg.
Bruidsgewicht: 3,9 kg.
Laadvermogen: maximaal: 300 kg.

Vertrek:

1 x koffer de rangement.

Extra informatie

Afmetingen 38 × 38 × 40 cm
Kleur

Gewicht

,

Materiaal

,

Max Belastbaar Gewicht

All search results

Hoofdmenu