Schoenenrek Met 10 Niveaus, Wit, 173 X 48 X 36 Cm

44,99

Beschikbaar via nabestelling

Veilig betalen met iDeal

Achteraf betalen met Klarna

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1
Levertijd: 4-8 Werkdagen
aantal niveaus: 10 niveaus

*Veel opbergruimte, afmetingen vakken:45 x 17 x 35 cm (bxhxd), inhoud van elk vak:26,8 liter, totale inhoud (10 vakken):268 liter, zorgt ervoor dat je schoenen, kleding of speelgoed praktisch kunt opbergen, een handig accessoire voor je gezin.
*Erg sterk en stabiel, bestaat uit PP-kunststof (platen van polypropeen), ABS-kunststof (verbindingsstukken) en ijzerdraad (randen van de platen).Ze zijn sterk, duurzaam en reukloos.Max. draaglastper vak:10 kg.Met de bijgevoegde schroeven en pluggen kan het rek veilig aan de muur worden bevestigd.
*Eenvoudige montage: er zijn maar weinig verschillende onderdelen en de structuur is eenvoudig, daardoor is het rek gemakkelijk te monteren en weer te demonteren.Gezien het aantal meegeleverde onderdelen en voor zover er genoeg platen en verbindingsstukken aanwezig zijn, kan het rek ook anders worden samengesteld, kijk voor meer informatie in de handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).
*Perfect geschikt voor elke woonruimte, bijv. in de gang of de woonkamer en zelfs op kantoor, het rek is ook uitermate geschikt voor het netjes opbergen van kleding, schoenen, badkameraccessoires, knuffeldieren, enz.Het rek kan ook dienen als scheidingswand.Mits mooi gedecoreerd zorgt het rek in elke woonruimte voor een gezellige sfeer.
*Gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, de platen van PP-kunststof platen zijn waterdicht, stofwerend en bestand tegen vocht en schimmels.Het rek kan gemakkelijk met een vochtige doek worden schoongemaakt.

herenschoenen, damesschoenen, kinderschoenen, tumschoenen, slippers, pumps, enz. Alle schoenen kunnen erin worden geplaatst.
Hij combineert lichtheid en stabiliteit op ideale wijze. De montage is gebaseerd op een intelligent insteeksysteem, de grafische montagehandleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands) leidt je stap voor stap tot een praktisch ruimtewonder. Indien nodig kan de kast eenvoudig worden gedemonteerd om hem ruimtebesparend op te bergen of te vervoeren. Of je nu een schoenenkast zoekt, of alleen in de hal opbergruimte nodig hebt, biedt door zijn flexibele systeem voor al deze taken de juiste oplossing

Productdetails:

Afmetingen: 43 x 173 x 31 cm (b x h x d).
Materiaal: PP-kunststof (plaat) ABS-kunststof (verbindingsstuk)
Kleur: semi-transparant wit
Max. Belastbaarheid per vak: 10 kg

Inhoud levering:

12 PP-platen (40 x 30 cm; halftransparant wit) 20 x PP-plaat (30 x 17 cm; halftransparant wit); 10 x PP-plaat (40 x 17 cm; halftransparant wit); 10 x deur (40 x 17 cm; halftransparant wit); 48 x kunststof verbindingsstuk (zwart)1 x houten hamer. handleiding (DE, EN, FR, IT, ES) 1 x kantelbeveiliging (2 set schroeven, pluggen en riemen van nylon)

Kunststof verbindingsstukken: Gemaakt van hoogwaardig ABS-kunststof, zorgt voor een lange levensduur; binnendraad verhoogt de wrijvingskracht, waardoor de platen en verbindingsstukken stevig bij elkaar worden gehouden.

Naadloos ontwerp: Door de licht gebogen vormgeving op de 4 hoeken van de metalen rand worden de verbindingsstukken en platen extra nauw verbonden, stof of insecten passen er niet door.

Extra veiligheid: Elk insteeksysteem is voorzien van omvalbeveiliging, zodat je het rek aan de muur kunt verankeren.

Aanwijzingen van :

Omdat de kast voornamelijk uit PP-kunststof bestaat, vermijd je dat de kast met hoge druk wordt geperst, met grote kracht te slaan of in contact te laten komen met scherpe of scherpe voorwerpen. Let er ook op dat je niet op de kast zit. Houd het uit de buurt van ontstekingsbronnen of open vuur. Houd er bij het aanbrengen van de verbindingsstukken rekening mee dat de ronde vlakken met het logo “” allemaal naar buiten moeten wijzen. Bij het bevestigen van de deur plaats je het ijzerdraad op de hoek langs de binnenste groef van de sector van een verbindingsstuk en moet het ijzerdraad “helemaal onder” in de steekgleuf zitten. Afhankelijk van de opbouw van een vlak breng je de deuren al aan. Bij het aanbrengen van de platen let er op dat de uitsparingen in de hoeken van de platen met druk tot het einde worden geplaatst. Hiervoor moet je elk verbindingsstuk altijd na de opbouw van een niveau indrukken, tot de delen “helemaal onder” zitten en vastklikken. Het moet absoluut precies op maat worden gelet, anders werkt de kast in zich trekken.De platen bestaan uit een metalen omranding, die met een stevige kunststoffolie bespannt, over de randen gelegd en vervolgens gelast zijn. Het wordt niet aanbevolen om boeken, korte halters of andere zware voorwerpen erin te plaatsen.

Extra informatie

Gewicht 7,2 kg
Afmetingen 17 × 30 × 40 cm
Levertijd

4-8d

Kleur

aantal niveaus

All search results

Hoofdmenu