LED Figuur Motif Santa Claus met slee en rendier Snowmann opblaasbare kerstdecoraties Tuin IP 44 L210 x B80 x H120 cm

74,99

Beschikbaar via nabestelling

Veilig betalen met iDeal

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1
Levertijd: 4-8 Werkdagen

  74,99

  Beschrijving

  Opblaasbare rendierslee met kerstman voor kerstversiering thuis van in de tuin. Rendering twee, een rendierslee en een kerstman zijn het hele ding. Met 3 LED-lampen hij beter uit. De constructie is erg eenvoudig. Eenmaal aanges klinken op het elektriciteitsnet, zijn in een paar minuten vanzelf opge blazen. Als de lucht bevrijmoet, kan deze ook opgevuwen om ruimde te redden. Waterafs dode polyester stof wordt gekneusd als het materialaal. Dankzij de IP44-classificatie is het ideaal voor gebuik binnenhuis en beschermd buitenhuis. Dit is hoe je je huis op een opvallend ker stekelige manier.

  Beschrijving:✔Zoet ontwerp ✔Schekt voor gebuik binnen en buiten ✔Met rendierslee, 2 renderen en de kerstman ✔Gemaakt van stabiele polyester stof ✔Met 3 LED-lampen (warme humor)✔Waterricht en gasbestend dig OPMERKING: de schaal is enigszins luchtdoorlakend, zodat de figuur alleen zijn vorm behoudt als de pomp draait. De pomp is ontworpen voor continu gebuik. Technische gegevens:✔Materiaal: 190D polyester stof ✔Totale afmetingen (opblaas baar): ongeveer L 210 x B 80 x H 120cm✔Transformator: 12V/1500MA✔Waterdicht: IP44✔Lengte van het netsnoer: 1,5 m✔Fan van Opblaasbar: 1.1A ✔Gewicht: 1,35 kg✔Kleur: Bruin en Rood OPMERKING: Het wordt aanbevolen om het bij slecht weer niet te gebruiken om de leven sdduur te verlengen.

  Leveringsomvang:✔1 x Sledge ✔6 x nagel ✔2 x touw (1,2 m)✔1 x opblassable blazer

  Specificaties

  Extra informatie

  Gewicht 1,9 kg
  Afmeting

  210L x 80B x 120H cm

  Bullet Point 1

  Met verlichting: dankzij 3 geïntegreerde warme witte LED's verlicht je kerstdecoraties ook op een uitnodigend feestelijke manier op donkere nachten

  Bullet Point 2

  : Je kerstdecoratie is gemaakt van hard -sweating polyester stof

  Bullet Point 3

  Dankzij de IP44 -classificatie is het ideaal voor gebruik binnenshuis en beschermde buitengebieden

  Bullet Point 4

  Faschable: eenmaal verbonden met het Power Grid, blaast je kerstdecoratie op zichzelf in een paar minuten op

  Bullet Point 5

  Als de lucht wordt afgevoerd, kan deze ook worden ingeklapt

  Gewicht

  1.90 kg

  Main Menu