Zaza Home Trapauto Tractor Traptractor Met Frontlader Vanaf 3 Jaar Speelgoed Kinderen Zwart 114 X 41 X 52Cm

100,95

Uitverkocht

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie
Veilig betalen met iDeal

Achteraf betalen met Klarna

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1

Onze geel-zwarte tractor van is een voertuig voor bijzonder moeilijke gevallen. Zand en kiezelstenen uitschudden, puin uit de weg ruimen, er is altijd wel iets te doen. En kleine chauffeurs krijgen hiervoor nu het juiste gereedschap. Om grote obstakels uit de weg te kunnen ruimen en te vervoeren, is hij uitgerust met een frontlader inclusief een schop. Door aan de handgrepen te draaien worden deze bestuurd en omhoog en omlaag gebracht. Als de lading eenmaal aan boord is, is rijden heel gemakkelijk. Trap gewoon op de pedalen en je kunt gaan – vooruit of achteruit. De kettingaandrijving is daarbij veilig verborgen onder de beschermkap. Je jonge chauffeurs kunnen gemakkelijk en veilig spelen, graven en rijden.

* Pedaaltractor voor kinderen: onze geelzwarte tractor is een voertuig voor het zware werk. Zand en kiezelstenen uitschudden, puin uit de weg ruimen, er is altijd wel iets te doen. En kleine chauffeurs krijgen hiervoor nu het juiste gereedschap.

* Met frontlader: je tractor is uitgerust met een grote frontlader en bak. Door aan de handgrepen te draaien wordt hij bestuurd en omhoog en omlaag gebracht. Op deze manier kunnen ladingen en objecten gemakkelijk uit de weg worden geruimd en getransporteerd.

* Veilig rijplezier: de kettingaandrijving is veilig verborgen onder de beschermkap.

* Zeer eenvoudige bediening: trap gewoon op de pedalen en je kunt beginnen. Met dit voertuig kun je zowel voor- als achteruit trappen.

* Gegevens: Afmetingen: l x b x h 114 x 41 x 52cm, afmetingen zitting: l x b x h 18,5 x 20 x 15,5 cm, zithoogte: 28 cm, max. draagvermogen: 35 kg, gewicht: 6,9 kg, LEEFTIJDSAANBEVELING: Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Extra informatie

Gewicht 8 kg
Afmetingen 114 × 41 × 52 cm
All search results

Hoofdmenu