Bbq Houtskoolgrill Met Thermometer, Zwart

239,90

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie
Veilig betalen met iDeal

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1
Levertijd: 4-8 Werkdagen

  239,90

  Beschrijving

  Deze BBQ houtskoolgrill met thermometer is een perfecte keuze voor iedereen die van een lekkere barbecue houdt. Deze grill is gemaakt van hoogwaardig staal en is voorzien van een zwarte poedercoating. De grill heeft een grote kookoppervlakte van maar liefst 50 cm, waardoor je genoeg ruimte hebt om voor een hele groep te koken.

  De grill is voorzien van een thermometer, waarmee je de temperatuur van de grill kunt controleren. De thermometer is gemaakt van roestvrij staal en is voorzien van een duidelijke schaal. Zo kun je precies zien hoe warm de grill is en kun je de temperatuur aanpassen om de perfecte garing te bereiken.

  De grill is ook voorzien van een luchttoevoerregelaar, waarmee je de luchttoevoer kunt regelen. Hiermee kun je de temperatuur van de grill aanpassen en zo de perfecte garing bereiken.

  De grill is ook voorzien van een aslade, waarmee je het as gemakkelijk kunt verwijderen. De aslade is gemaakt van roestvrij staal en is voorzien van een handvat, waardoor je het gemakkelijk kunt verplaatsen.

  Deze BBQ houtskoolgrill met thermometer is een perfecte keuze voor iedereen die van een lekkere barbecue houdt. Met de thermometer en luchttoevoerregelaar kun je de perfecte garing bereiken en met de aslade kun je het as gemakkelijk verwijderen. De grill is gemaakt van hoogwaardig staal en is voorzien van een zwarte poedercoating.

  Specificaties

  Extra informatie

  Afmetingen 65,0 × 65,0 × 108,0 cm

  Main Menu