Grillwagen Houtskoolgrill Bbq Rond Met Asvanger – Metaal Zwart

124,99

Beschikbaar via nabestelling

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie
Veilig betalen met iDeal

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1
Levertijd: 4-8 Werkdagen

  124,99

  Beschrijving

  Deze Grillwagen houtskoolgrill BBQ rond met asvanger is een perfecte keuze voor iedereen die van buiten koken houdt. Deze grill is gemaakt van hoogwaardig metaal en is zwart geverfd. Het heeft een ronde vorm en een asvanger die het koken gemakkelijker maakt.

  De grill heeft een diameter van 60 cm en een hoogte van 80 cm. Het heeft een stevige constructie met een stevige basis en een stevige deksel. De deksel is voorzien van een thermometer, zodat je de temperatuur kunt controleren.

  De grill heeft twee grote wielen aan de onderkant, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. Het heeft ook een handvat aan de bovenkant, waardoor je de grill gemakkelijk kunt verplaatsen.

  De grill heeft een grote asvanger die het koken gemakkelijker maakt. Het heeft ook een kleine asvanger aan de zijkant, waardoor je gemakkelijk de as kunt verwijderen.

  De grill is eenvoudig te monteren en te demonteren. Het heeft ook een grote kookoppervlakte, waardoor je meer voedsel tegelijk kunt bereiden.

  Al met al is deze Grillwagen houtskoolgrill BBQ rond met asvanger een perfecte keuze voor iedereen die van buiten koken houdt. Het is stevig, gemakkelijk te verplaatsen en heeft een grote kookoppervlakte.

  Specificaties

  Extra informatie

  Gewicht 8,0 kg
  Afmetingen 57,0 × 94,0 × 63,0 cm
  Gewicht

  Kleur

  Materiaal

  Main Menu