Rechthoekige Hutting Voor Honden, Konijnen En Andere Huisdieren – 122 X 80 X 70 Cm – 4 Panelen Met Dubbel L-Slot En Schuifdeur – Watergroen – Ideaal Voor Binnen

131,99

Uitverkocht

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie
Veilig betalen met iDeal

Achteraf betalen met Klarna

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1

  Deze rechthoekige hutting voor honden, konijnen en andere huisdieren is een perfecte oplossing voor binnen. De hutting heeft 4 panelen en een schuifdeur met een dubbel L-slot. De afmetingen van de hutting zijn 122 x 80 x 70 cm. De hutting is verkrijgbaar in de kleur watergroen.

  De hutting is gemaakt van stevig, duurzaam materiaal dat bestand is tegen krassen en stoten. De schuifdeur is voorzien van een dubbel L-slot, waardoor de deur stevig gesloten blijft. De panelen zijn voorzien van luchtgaten, waardoor de luchtcirculatie in de hutting optimaal is.

  De hutting is eenvoudig te monteren en te demonteren. De panelen kunnen eenvoudig worden verwijderd en opnieuw worden geplaatst. De hutting is ook eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

  Deze hutting is een perfecte oplossing voor honden, konijnen en andere huisdieren die binnen worden gehouden. Het is een stevige, duurzame en comfortabele oplossing die de dieren een veilige en comfortabele plek biedt om te rusten en te spelen.

  Productdetails:

  • Kleur: Watergroen
  • materiaal: staal.
  • Afmetingen: 122 x 80 x 70 cm (l x b x h).
  • Gewicht: 14 kg

  Inhoud levering:

  • 1 x loopren met 4 hekelementen,
  • 1 x accessoirepakket,
  • 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands)

  Extra informatie

  Gewicht 12,0 kg
  Afmetingen 125,0 × 77,0 × 8,0 cm
  Gewicht

  Kleur

  Materiaal

  All search results

  Hoofdmenu