Ketelgrill Houtskoolgrill Windscherm Driepoot Basis Camping Picknick Draagbaar Metaal Zwart

64,99

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1

  64,99

  Beschrijving

  Deze ketelgrill houtskoolgrill windscherm driepoot basis camping picknick draagbaar metaal zwart is een perfecte keuze voor als je op zoek bent naar een krachtige, duurzame en draagbare grill. Deze grill is gemaakt van hoogwaardig metaal en is zwart gepoedercoat, waardoor hij bestand is tegen roest en corrosie.

  Het windscherm is gemaakt van stevig metaal en is ontworpen om de warmte binnen te houden en tegelijkertijd de wind tegen te houden. De driepoot basis is stevig en sterk en biedt een stabiele basis voor de grill.

  De grill is voorzien van een handige aslade waarmee je gemakkelijk de as kunt verwijderen. De grill is ook voorzien van een handige thermometer waarmee je de temperatuur kunt controleren.

  Deze grill is ook voorzien van een handige draagriem waarmee je de grill gemakkelijk kunt vervoeren. Deze ketelgrill houtskoolgrill windscherm driepoot basis camping picknick draagbaar metaal zwart is een perfecte keuze voor als je op zoek bent naar een krachtige, duurzame en draagbare grill.

  Specificaties

  Extra informatie

  Gewicht 2,0 kg
  Afmetingen 36,0 × 54,0 × 36,0 cm
  Kleur

  Materiaal

  Main Menu