Puppy Uitloop, Puppygaas, Puppyhek, Uitloophekwerk, Dieren Uitloop, 122 X 80 X 70 Cm

95,99

Beschikbaar via nabestelling

Veilig betalen met iDeal

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1
Levertijd: 4-8 Werkdagen

  95,99

  Beschrijving

  Puppy Uitloop:

  • Deze puppy uitloop is een perfecte oplossing voor het beperken van de bewegingsvrijheid van uw puppy. Het is gemaakt van stevig, duurzaam en weerbestendig materiaal, waardoor het een lange levensduur heeft. De puppy uitloop heeft een afmeting van 122 x 80 x 70 cm, waardoor het een ruimte biedt waar uw puppy zich vrij kan bewegen. Het heeft een stevig frame dat gemaakt is van staal en is voorzien van een stevige puppygaas.
  • De puppygaas is sterk genoeg om uw puppy tegen te houden, maar is ook flexibel genoeg om te voorkomen dat uw puppy zichzelf bezeert. De puppy uitloop is ook voorzien van een puppyhek, waardoor uw puppy niet kan ontsnappen. Het hek is gemaakt van stevig uitloophekwerk, waardoor het sterk genoeg is om uw puppy tegen te houden.
  • De puppy uitloop is ook geschikt voor andere dieren, zoals katten, konijnen en vogels. Het is een perfecte oplossing voor het beperken van de bewegingsvrijheid van uw huisdier, terwijl het tegelijkertijd een veilige en comfortabele omgeving biedt.

  Specificaties

  Extra informatie

  Gewicht 12,0 kg
  Afmetingen 123,0 × 71,0 × 7,0 cm
  Gewicht

  ,

  Kleur

  Materiaal

  Main Menu