Reksysteem Met 10 Kubussen, Opbergkast Voor Kinderen, Boutloze Plank, Kunststof Schoenenrek, Kast Met Deuren, Voor Schoenen, Speelgoed, 123 X 31 X 123 Cm, Wit

79,99

Beschikbaar via nabestelling

Veilig betalen met iDeal

Achteraf betalen met Klarna

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1
Levertijd: 4-8 Werkdagen
aantal kubussen: 10 cube
Afmeting: 123 x 31 x 123 cm

SO CLEAN UP TO CLEAN up: Raketten, astronauten en planeten – je kleine ontdekkingsreizigers zullen juichen van vreugde als ze dit kubusrekje met ruimtevaartmotieven krijgen en hun speelgoed of boeken in dit schattige kastje opbergen

TOEPASSING VOOR DEZE ALLROUNDER: Unieke motieven, grote opbergruimte (10 vakken van elk 30 x 30 x 30 cm), praktische anti-kiepbak – deze details maken deze boutloze plank tot een welkome aanvulling op de kinderkamer, de speelkamer of de kleuterschool!

EEN RACK FOR ALL: Deze schattige opbergkast moedigt uw kinderen aan om op te ruimen! Speelgoed, kleding, boeken – groot of klein – kunnen in deze opbergkast worden opgeborgen (elke kubus kan tot 10 kg dragen)

VEILIGHEID IS DE A EN O: U wilt zeker dat uw kinderen in een veilige omgeving kunnen spelen en opgroeien. Deze plank van kindvriendelijke PP-kunststof heeft de TÜV Rheinland-test doorstaan (Rapport nr.: 244235596a 001).

THE ASSEMBLY – A CHILD’S GAME: Dankzij de bijgevoegde rubberen hamer en de duidelijke instructies was de montage van een plank nog nooit zo eenvoudig! U kunt zelfs van de montage een spel maken en de plank samen met uw kinderen opzetten

Productgegevens:

Kleur: wit

Materiaal: PP-kunststofplaten met metalen frame, ABS-kunststofverbinders

Afmetingen: 123 x 31 x 123 cm (l x b x h)

Afmetingen per kubus: 30 x 30 x 30 cm (l x b x h)

Gewicht: 7,2 kg

Max. gewicht: 7,2 kg (l x b x h)

Max. gewicht: 7,2 kg Statisch draagvermogen per kubus: 10 kg

Max. totaal statisch draagvermogen: 80 kg

Aanwijzingen:

Bevestig dit product aan de wand met behulp van de bijgeleverde anti-kiepbak om een veilig gebruik te garanderen.

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Kinderen ouder dan 3 jaar mogen het product alleen onder toezicht van een volwassene gebruiken.

Alle kunststofplaten moeten tijdens de installatie volledig worden ingedrukt. Controleer na afloop van elke rij of de draadframes volledig in de connector zijn geschoven om de stabiliteit van het product te verhogen.

Extra informatie

Gewicht 7 kg
Afmetingen 123 × 31 × 123 cm
Levertijd

4-8d

Afmeting

123 x 31 x 123 cm

aantal kubussen

All search results

Hoofdmenu