Vloerhouder Voor Zijluifelpalen, Metalen Plaat Met Kunststof Deksel, Uittrekbevestiging, Bodemplaat, Alleen Geschikt Voor Zijmarkiezen Met Stalen Steunpalen, Grijs

24,99

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

Achteraf betalen met Klarna

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1
  • Deze Vloerhouder voor zijluifelpalen van is een metalen plaat met een kunststof deksel. Deze houder is voorzien van een uittrekbevestiging en een bodemplaat. Deze houder is alleen geschikt voor zijmarkiezen met stalen steunpalen. De houder is verkrijgbaar in de kleur grijs.
  • Deze Vloerhouder voor zijluifelpalen is een stevige en duurzame oplossing voor het bevestigen van zijluifelpalen. De metalen plaat is sterk genoeg om de zijluifelpalen te ondersteunen en de kunststof deksel voorkomt dat er vuil en stof in de houder komt. De uittrekbevestiging zorgt ervoor dat de houder stevig op zijn plaats blijft zitten. De bodemplaat voorkomt dat de houder schuift of verschuift.
  • Deze Vloerhouder voor zijluifelpalen is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Het is een duurzame oplossing voor het bevestigen van zijluifelpalen. De houder is verkrijgbaar in de kleur grijs en is alleen geschikt voor zijmarkiezen met stalen steunpalen.

  Extra informatie

  Gewicht 0,0 kg
  Afmetingen 12,0 × 12,0 × 3,0 cm
  Gewicht

  ,

  Kleur

  Materiaal

  ,

  All search results

  Hoofdmenu