Zaza Home 210 cm opblaasbare geest met pompoenkop Halloweendeko met een blauw vlameffect en LED -lichten waterdicht voor de binnenkant en buitenruimte

68,00

Beschikbaar via nabestelling

Veilig betalen met iDeal

Achteraf betalen met Klarna

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1
Levertijd: 4-8 Werkdagen
EAN: 8720964220789 Categorie:

✔ Mood
✔ LED’s maken een Blauwe, griezelige verlichting
✔ Als het spook voorbij is, kan de lucht snel worden losgelaten en bespaart de decoratie ruimte -sparende ✔ Zes haring, twee spanningsbanden en drie zandzakken die zorgen voor een Sterke stand in winderige nachten
✔ Waterdicht polyester, geschikt voor gebruik binnen en buiten Opmerking: het deksel is enigszins luchtvaartbaar, zodat het figuur alleen maar de vorm behoudt wanneer de pomp is actief.
✔ Type: opblaasbare geest met een pompoenkop ✔ Materiaal: 100 % polyester
✔ Algemene afmetingen: 88L x 79b x 210H cm
✔ lengte van de voedingskabel: 2 m
✔ Aantal lichten: 3 (LED), 1 (vlamlicht)
✔ Lichtuitgang: 0,24 W (LED), 1,2 W (vlamlicht)
✔ Blower: 12 V/0.85 A ✔ Ingangsspanning: 220-240 V/50 Hz
✔ Uitgangsspanning: 12 V/1, 0 a Opmerking: zorg ervoor dat de ventilator altijd is verbonden met een stroombron zodat de tuindecoratie opgeblazen blijft Opmerking: gebruik deze tuindecoratie niet buitenshuis In zware regen, sneeuw of wind.
Bereik van levering:
✔ 1 x opblaasbaar Halloween -decoratie
✔ 6 x Xering ✔ 2 x spanningskabel ✔ 3 x sandsack
✔ 1 x blazer ✔ 1 x instructies

Extra informatie

Gewicht 2,40 kg
Afmeting

88L x 79B x 210H cm

Bullet Point 1

Creeper: Deze opblaasbare, enge pompoengespook zal een feestelijke Halloween -douche met u en uw buren bieden. Op de tweede blik meer grappig dan eng, wordt deze decoratie een echte oogstadder voor de kinderen die op een snoeptournee zijn. Un itrom LED's: ingebouwde LED's zorgen ervoor dat deze enge tuindecoratie van hier naar Transylvania zichtbaar is (misschien wel, misschien Niet zo ver, maar het is nog steeds erg helder!). De lichten werpen licht op elke spin en asle en transformeert hun groene gebied in een echte betoverde tuin. Geen probleem: u zult zeker uw buren willen afschrikken in wind en regen. De reikwijdte van de bevalling omvat zes pinnen, twee spanningstouwen en drie zandzakken die voorkomen dat hun opblaasbare decoratie door de wind wordt weggevoerd. Stap 2, klaar. Nee, echt, het is zo gemakkelijk. Wanneer u aan de plug trekt, wordt de lucht opnieuw afgevoerd. Productdetails: Totaal afmetingen: 88L x 79b x 210H cm Opmerking: het deksel is enigszins luchtverminderbaar, zodat de figuur alleen de vorm behoudt wanneer de pomp loopt. De pomp. De pomp. is ontworpen voor continue werking.

Gewicht

2.40 kg

Kleur

Zwart

Merk

Zaza Home

All search results

Hoofdmenu