5.3Ft Trampoline Voor Kinderen Tuin Trampoline Met Veiligheidsnet Rand Cover Rubber Touw Gevoerde Fitness Trampoline Mini Trampoline Met Net Staal Groen 163.5H Cm Tot 60 Kg

124,99

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie
Veilig betalen met iDeal

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1
Levertijd: 4-8 Werkdagen

  124,99

  Beschrijving

  Veiligheid en plezier! Onze trampoline voor kinderen van voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en staat voor onbeperkt springplezier! Het hoogwaardige veiligheidsnet en de beklede palen en randafdekking minimaliseren het risico op letsel. De doorgang in het veiligheidsnet is voorzien van een handige ritssluiting. Op de trampoline kunnen je kinderen hun evenwicht, coördinatie en spierkracht trainen en veel plezier beleven.

  * STERKE CONSTRUCTIE: De minitrampoline voor kinderen is gemaakt van duurzaam staal en is ook geschikt voor buitengebruik. De met PP-katoen beklede stokken maken hoppen veiliger.

  * INNOVATIEF MATERIAAL: In plaats van conventionele veren wordt de springmat met zes elastische touwen aan het frame bevestigd. De trampoline is daardoor veiliger en duurzamer zonder metalen veren die roest of letsel kunnen veroorzaken.

  * MET RANDAFDEKKING: De extra rand biedt extra veiligheid en een plek om kleine spullen op te bergen.

  * GEMAKKELIJK TOEGANKELIJK: Dankzij de ritssluiting kunnen de kinderen gemakkelijk op de trampoline komen door het 120 cm hoge veiligheidsnet.

  * GEGEVENS: Totale afmetingen: Ø162 x H163.5 cm, hoogte springmat: 38 cm, max. Draagvermogen: 60 kg.

  Specificaties

  Extra informatie

  Gewicht 11,0 kg
  Afmetingen 160,0 × 160,0 × 164,0 cm

  Main Menu