Zaza Home Deurbeveiligingspoort Traphekje Voor 6-24 Maandelijks Kinderen Deuropeningen Gangen Trappen 97-108 Cm Breed Uitbreidbaar Wit

57,5663,95 (-100%)

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

Achteraf betalen met Klarna

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1

Dit kinderdeurrooster is geweldig om je kinderen van bepaalde kamers te scheiden door het voor de deur te gebruiken. Gemaakt van gespoten metaal voor sterkte en duurzaamheid en ontworpen met stelschroeven om te voldoen aan de behoeften van verschillende breedtes, zodat het gemakkelijk in ruimtes met verschillende afmetingen past. Deze poort is eenvoudig op te zetten en bespaart je veel tijd en moeite.

* HOOGWAARDIG MATERIAAL: Deze kinderveiligheidsdeur is gemaakt van gepoedercoat metaal om langdurig gebruik te garanderen. Tegelijkertijd wordt het oppervlak loodvrij en niet-giftig behandeld om de veiligheid van je kinderen te garanderen.

* DUBBEL VERGRENDELINGSSYSTEEM: Om ongelukken te voorkomen, maakt dit product gebruik van een dubbel vergrendelingssysteem. Je moet hem eerst verschuiven en dan de deur optillen. Dit systeem voegt een extra beschermingslaag toe voor je kinderen

* EENVOUDIG TE INSTALLEREN: Het drukhek is eenvoudig te installeren met de meegeleverde accessoires en kan gemakkelijk in deuropeningen en andere doorgangen worden geplaatst.

* VEILIG EN VOORZICHTIG: De kolomafstand van 6 cm zorgt ervoor dat je kind van 6-24 maanden niet bekneld raakt en met zijn hoogte van 72,5 cm niet kan klimmen en loskomen van dit veiligheidshekje.

* PRODUCTDETALS: Totale afmetingen: 72,5 h x 96 b cm (met stelschroeven); Afstand tot het hek: 6 cm; OPMERKING: Onze poort past alleen in openingen van 97-108 cm, meet je opening voor aankoop.

Extra informatie

Gewicht 6 kg
Afmetingen 72 × 5 × 96 cm
All search results

Hoofdmenu