Zaza Home Kinderdriewieler Driewieler Kinderfiets Kindervoertuig Fiets Luchthoorn Baby İnklapbaar Rood 65 X 50 X 56 Cm

71,95

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

Achteraf betalen met Klarna

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1

De kinderdriewieler is een veilig, gemakkelijk te bedienen speelgoed dat op elke harde, vlakke ondergrond kan worden gebruikt. Terwijl de kinderen genieten van de rit, vermindert de lage zithoogte het risico op letsel door de voeten en het frame laag op de grond te houden en je kleintjes voldoende beschermd zijn. En de inklapfunctie biedt voldoende mogelijkheden voor je uitstap en opslag. De aankoop gewoonweg waard!

* Stijlvol ontwerp: Chique vorm gecombineerd met een tijdloze, klassieke kleur die geliefd is bij kinderen en ze klaar maakt om erop te rijden.

* Veiligheid: De lage zithoogte verkleint het risico op verwondingen doordat de voeten en het frame laag op de grond worden gehouden, wat zorgt voor evenwicht en coördinatie bij beginners. En het EVA-snelspanwiel van schuim biedt volledig gesloten, veilig rijden.

* Makkelijk te installeren: Het EVA-snelspanwiel van schuimstof is eenvoudig te monteren en demonteren, wat voldoende opslagcomfort biedt en het rijden bij uiststapjes vergemakkelijkt.

* Handig en toepasbaar: in de mand voor de auto kunnen diverse items worden opgeborgen. Het inklapbare frame en de stuurstand bieden comfortabele omstandigheden voor gemakkelijk transport, of je nu uitgaat of kampeert, het is niet langer hinderlijk.

* Productgegevens: Totale afmetingen: l x b x h 65 x 50 x 56 cm, inklapbare grootte: l x b x h 58 x 50 x 37 cm, zitgrootte: l x b 30 x 14 cm, geschikt voor 3-5 jaar oud, draagvermogen: 25 kg.

Extra informatie

Gewicht 5 kg
Afmetingen 65 × 50 × 56 cm
All search results

Hoofdmenu