Zaza Home Kindervoertuig Elektrische Auto Met Afstandsbediening Mp3 Veiligheidsgordel 3-8 Jaar Pp Zwart 115 X 70 X 55 Cm

331,95

Beschikbaar via nabestelling

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie
Veilig betalen met iDeal

Achteraf betalen met Klarna

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1
Levertijd: 4-8 Werkdagen

De kinderauto heeft vele features zoals een echte auto, zoals koplampen en achterlichten, een dashboard met snelheidsmeter en muziekspeler (met geprogrammeerde tracks), USB- en TF-kaartsleuven en veiligheidsgordels. De maximumsnelheid voor de elektrische auto is drie kilometer per uur. Ouders kunnen de auto van buitenaf bedienen met de meegeleverde afstandsbediening.

* Veilig spelen: De kinderauto heeft comfortabele stoelen en is voorzien van een autogordel. Er is ook een afstandsbediening die de ouder kan gebruiken om de auto van buitenaf te besturen.

* Realistische rijervaring: De elektrische auto kan voor- en achteruit rijden, heeft twee deuren, koplampen, achterlichten, claxon en dashboard. Muziek kan worden afgespeeld via een USB-aansluiting. Realistische rijervaring: De elektrische auto kan voor- en achteruit rijden, heeft twee deuren, koplampen, achterlichten, claxon en dashboard. Muziek kan worden afgespeeld via een USB-aansluiting.

* Langer rijplezier: Als de accu volledig is opgeladen (8-12 uur), kan de kinderauto 1 uur rijden. Het LCD-display op het dashboard geeft het huidige batterijniveau weer.

* Uitstekend cadeau: Dit is een prachtig cadeau voor jongens en meisjes voor alle gelegenheden zoals Kerstmis, verjaardag, terug naar school, enz.

* Gegevens: Afmetingen: 115 l x 70 b x 55 h cm, Geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

Extra informatie

Gewicht 17 kg
Afmetingen 115 × 70 × 55 cm
All search results

Hoofdmenu