Zaza Home Kindervoertuig Officieel Gelicentieerde Gt Elektrische Auto Met Afstandsbediening Muziek (Mp3 / Usb / Bluetooth / Tf) Licht 3-6 Jaar Pp Metaal Oranje 117 X 66 X 50 Cm

421,16467,95 (-100%)

Uitverkocht

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie
Veilig betalen met iDeal

Achteraf betalen met Klarna

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1

Heb je een kind dat ervan droomt een kleine racer te worden? Met een realistisch uiterlijk en een cool ontwerp, zal het rijden in het oplaadbare kindervoertuig van elke motorfan in vervoering brengen. Hoewel de auto gemakkelijk te besturen is, kunnen kinderen hun hand-oogcoördinatie oefenen. De extra brede, soepele wielen zorgen voor een veilige en stabiele houding tijdens het rijden.

* LAMBORGHINI GELICENTIEERD: Dit is een officieel Lamborghini-gelicentieerd V12 Vision Gran Turismo-speelgoed, met aspecten zoals lijstwerk, LED-koplampen en -achterlichten, een laaghangende carrosserie, grote 10-inch wielen en dashboardmeters die zijn geleend van het echte voertuig. Het speelgoed voor sportraceauto’s voor kinderen kan met een snelheid van 2,5-5 km / u reizen.

* VEILIG RIJDEN: De elektrische speelgoedauto biedt een soepele en comfortabele rijervaring. Het voertuig is voorzien van extra brede banden, een laag zwaartepunt, vierwielophanging en een langzame start zodat kinderen voldoende tijd hebben om op obstakels te reageren.

* DOOR HET KIND GELEID OF OP AFSTANDSBEDIENING: Kinderen kunnen de speelgoedauto besturen met directe besturing en twee snelheidsniveaus. Of bedien het speelgoed met de afstandsbediening; de afstandsbediening is voorzien van vooruit/achteruit bediening, besturing en 3-speed selectie. Opmerking: Houd je kind altijd in de gaten tijdens het rijden.

* LEUK RIJDEN MET BLUETOOTH: Claxon- en muziekbedieningsknoppen op het stuur en de indicatielampjes op het dashboard zorgen voor een meer realistische rijervaring. Kinderen kunnen naar muziek luisteren tijdens het rijden in de elektrische kinderauto. Er zijn voorgeïnstalleerde nummers, maar ook de mogelijkheid om je eigen muziek af te spelen via USB, een micro SD-kaartslot, MP3-plug-ins of Bluetooth.

* PRODUCTGEGEVENS: Totale afmetingen: 117 l x 66 b x 50 h cm. Draagvermogen: 25 kg. Batterij: 12V 7AH. Certificaat: EN71-1-2-3, EN62115. Geschikte leeftijd: 3-6 jaar oud. Zowel het stuur als de stoel kunnen snel worden verwijderd voor eenvoudige installatie.

Extra informatie

Gewicht 19 kg
Afmetingen 117 × 66 × 50 cm
All search results

Hoofdmenu