Loopauto Kinderen, Terreinwagen, Kindervoertuig Voor 18-36 Maanden Met Muziek Wit 74 X 39 X 48 Cm

64,99

Veilig betalen met iDeal

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1
Levertijd: 4-8 Werkdagen

  64,99

  Beschrijving

  Maak een ritje met Kinderen rijden met de auto, de performance-eauto. Deze unieke Europese politieauto is ontworpen om de favoriet van je kind te worden! Vergeleken met normale kinderen die met de auto rijden, is speciaal ontwikkeld om muziek en lichtdesign te combineren met klassieke kleuren. Het zorgt een gelukkige en gezonde jeugd.

  * Stijlvol ontwerp: De coole vorm van een Europese politieauto gecombineerd met een tijdloze, klassieke kleur die geliefd is bij kinderen, vooral jongens, en die ze eerder gereed maakt om erop te rijden.

  * Leer te sturen: Deze peuterfiets is het beste cadeau voor de kleintjes om te leren fietsen. Uitstekende loopstoeltjes voor binnenshuis ontwikkelen het evenwicht bij kinderen en helpen hen op jonge leeftijd evenwicht, sturen, coördinatie en zelfvertrouwen te bereiken.

  * Zeer interactief: De auto met 3 pure muziekstukken en de lichtfunctie van de koplampen die het plezier bij het spelen en het leren bij kinderen vergroten.

  * Gegarandeerde veiligheid: De producten zijn geslaagd voor de professionele certificering volgens EN71-1.2.3 en EN62115, je kunt je kleintje er met een gerust hart op laten rijden.

  * Productgegevens: Totale afmetingen: l x b x h 74 x 39 x 48 cm, geschikt voor 18-36 maanden, draagvermogen: 20 kg.

  Specificaties

  Extra informatie

  Gewicht 4,0 kg
  Afmetingen 74,0 × 39,0 × 48,0 cm

  Main Menu