Zaza Home Nestschommel Schommel Kinderschommel Tuinschommel Belastbaar Tot 100 Kg Metaal + Oxford + Netstof Groen + Zwart Ø100 Cm

65,95

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

Achteraf betalen met Klarna

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1

Onze nestschommel van is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar om te spelen en te ontspannen. Je kunt de schommel eenvoudig aan een boom of frame hangen. Schommelen bevordert op een speelse manier het evenwicht, de coördinatie en het concentratievermogen van je kinderen. Dankzij de stevige ophangtouwen heeft deze schommel een hoog draagvermogen tot wel 100 kg, zodat ook volwassenen er comfortabel op kunnen schommelen en ontspannen.

* Voor binnen en buiten: Je kunt deze nestschommel flexibel binnen of buiten ophangen. Je kunt ze ook meenemen naar de camping of op vakantie.

* Het is meer dan alleen leuk: Schommelen bevordert op een speelse manier het evenwicht, de coördinatie en het concentratievermogen van je kinderen.

* Duurzaam: Het metalen frame wordt bedekt met duurzame Oxford-stof. Wilde schommelavonturen met vrienden zijn ook geen probleem.

* Dragend: Dankzij de robuuste vering heeft de schommel een hoog draagvermogen tot wel 100 kg, zodat ook volwassenen kunnen genieten van de schommel.

* Eenvoudige bevestiging: Deze schommel is eenvoudig te bevestigen aan een boom of frame.

Extra informatie

Gewicht 4,2 kg
Afmetingen 100 × 100 × 45 cm
All search results

Hoofdmenu