Zijwand, Markies, İnkijkbescherming, Zonwering, Rolgordijn, Voor Balkon, Terras En Tuin, Grijs

170,99

Beschikbaar via nabestelling

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie
Veilig betalen met iDeal

Achteraf betalen met Klarna

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1
Levertijd: 4-8 Werkdagen

  170,99

  Beschrijving

  Deze zijwand, markies, inkijkbescherming, zonwering en rolgordijn is een perfecte oplossing voor balkon, terras en tuin. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is verkrijgbaar in de kleur grijs.

  De zijwand is gemaakt van een stevig aluminium frame met een stevige polyester doek. De doek is waterdicht en UV-bestendig, waardoor het een lange levensduur heeft. De doek is ook wind- en regenbestendig, waardoor het een perfecte oplossing is voor buitenruimtes.

  De markies is voorzien van een stevig aluminium frame en een stevige polyester doek. De doek is waterdicht en UV-bestendig, waardoor het een lange levensduur heeft. De markies is ook wind- en regenbestendig, waardoor het een perfecte oplossing is voor buitenruimtes.

  De inkijkbescherming is gemaakt van een stevig aluminium frame met een stevige polyester doek. De doek is waterdicht en UV-bestendig, waardoor het een lange levensduur heeft. De inkijkbescherming is ook wind- en regenbestendig, waardoor het een perfecte oplossing is voor buitenruimtes.

  De zonwering is gemaakt van een stevig aluminium frame met een stevige polyester doek. De doek is waterdicht en UV-bestendig, waardoor het een lange levensduur heeft. De zonwering is ook wind- en regenbestendig, waardoor het een perfecte oplossing is voor buitenruimtes.

  Het rolgordijn is gemaakt van een stevig aluminium frame met een stevige polyester doek. De doek is waterdicht en UV-bestendig, waardoor het een lange levensduur heeft. Het rolgordijn is ook wind- en regenbestendig, waardoor het een perfecte oplossing is voor buitenruimtes.

  Deze zijwand, markies, inkijkbescherming, zonwering en rolgordijn is een perfecte oplossing voor balkon, terras en tuin. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is verkrijgbaar in de kleur grijs. Het is eenvoudig te monteren en te demonteren, waardoor het een flexibele oplossing is voor verschillende buitenruimtes. Het is ook eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

  Specificaties

  Extra informatie

  Gewicht 9,0 kg
  Afmetingen 171,0 × 19,0 × 10,0 cm
  Gewicht

  ,

  Kleur

  Materiaal

  All search results

  Main Menu