Zaza Home 91-115 cm opblaasbare pompoengeest met beweegbare kat Halloweendeko met LED-lichten waterdicht voor binnen Halloween-feest

67,00

Beschikbaar via nabestelling

Veilig betalen met iDeal

Achteraf betalen met Klarna

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1
Levertijd: 4-8 Werkdagen
EAN: 8720964220765 Categorie:

✔ en daalt, zorgt voor een feestelijke griezelige stemming
✔ LED’s bieden een griezelige en opvallende verlichting
✔ Als het spook voorbij is, kan de lucht snel worden losgelaten en de decoratie bespaart ruimte -sparende
✔ bevat vier haring, twee spanning, twee spanning, twee spanning, twee spanning, twee spanning, twee spanning touwen en twee zandzakken die een stevige stand in winderige nachten bieden
✔ Waterdicht polyester, geschikt voor binnen- en buitengebruik: De dekking is enigszins permeabel om te luchten, zodat alleen de figuur behoudt zijn vorm wanneer de pomp draait. De pomp is ontworpen voor continue werking.
✔ Basiskleur: oranje
✔ Type: Halloween Cat, die oprijst en afvalt van Pumpkin
✔ Materiaal : 100 % polyester
✔ Totaal afmetingen: 76L x 64B x 91-115H cm
✔ lengte van de voedingskabel: 2 m
✔ Aantal LED-lichten: 2
✔ Power van het LED-licht: 0, 48 W
✔ Blower: 12 V /0.5 A
✔ Ingangsspanning: 220-240 V/50 Hz
✔ Uitgangsspanning: 12 V /1,25 A Opmerking: zorg ervoor dat de ventilator altijd is verbonden met een stroombron zodat de tuindecoratie opgeblazen regen, sneeuw of wind is . Bereik van levering:
✔ 1 x opblaasbaar Halloween -decoratie
✔ 4 X Hering
✔ 2 x spanningskabel
✔ 2 x sandsack
✔ 2 x blazer
✔ 1 x instructies

Extra informatie

Gewicht 2,30 kg
Afmeting

76cm x 64cm x 115cm

Bullet Point 1

Creeper: deze opblaasbare pompoen met een kat die op en neer en omlaag rijdt, biedt een feestelijke Halloween -douche met u en uw buren. Op de tweede blik meer grappig dan eng, wordt deze decoratie een echte oogstadder voor de kinderen die op een snoeptournee zijn. Un itrom LED's: ingebouwde LED's zorgen ervoor dat deze enge tuindecoratie van hier naar Transylvania zichtbaar is (misschien wel, misschien Niet zo ver, maar het is nog steeds erg helder!). De lichten werpen licht op elke spin en asle en transformeert hun groene gebied in een echte betoverde tuin. Geen probleem: u zult zeker uw buren willen afschrikken in wind en regen. De reikwijdte van de bevalling omvat vier haring, twee spanningstouwen en twee zandzakken die voorkomen dat hun opblaasbare decoratie door de wind wordt weggelaten. Eenvoudige structuur: Stap 1, opblaas: Sluit de ventilator aan en schakel aan. Stap 2, klaar. Nee, echt, het is zo gemakkelijk. Wanneer u aan de stekker trekt, wordt de lucht weer leeggemaakt. Productdetails: Totaal afmetingen: 76L x 64B x 91-115H cm. Opmerking: de behuizing is enigszins lucht-permeabel, zodat de figuur alleen de vorm behoudt wanneer de pomp loopt. De pomp is ontworpen voor continue werking.

Gewicht

2.30 kg

Kleur

Oranje

Merk

Zaza Home

All search results

Hoofdmenu