Zaza Home opblaasbaar Halloween Tree Pompkin Decoratie Figuur Luchtfiguur met LED -verlichting polyester bruin 156 x 107 x 274 cm

93,00

Beschikbaar via nabestelling

Veilig betalen met iDeal

Achteraf betalen met Klarna

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1
Levertijd: 4-8 Werkdagen
EAN: 8720964220703 Categorie:

✔ Het modieuze ontwerp van de Halloween -boom met spoken en pompoen creëert een horroratmosfeer ✔ 5 LED -lichtmodules in de interieurdecoratie zorgen voor een helder effect en verbetert de zichtbaarheid ‘s nachts ✔ Schakel in voor een eenvoudige structuur
✔ De lucht kan worden afgevoerd voor eenvoudige opslag
✔ Weerbestendig polyester doek, certificering: IP44, ideaal voor gebruik Indo en buitenshuis Opmerking: de case is enigszins doorlatend om te luchten, zodat het Figuur behoudt alleen zijn vorm wanneer de pomp loopt. De pomp is ontworpen voor continue werking.
✔ Kleur: bruin
✔ Type: opblaasbare Halloween -boom met spirit en pompoen
✔ Materiaal: Polyester
✔ Algemene afmetingen: 156B x 107T x 274H CM
✔ Lengte van de voedingskabel: 1,8 m
✔ Gewichtszandtas: 200g
✔ LED -lichtprestaties: 0,36 W
✔ Fan: DC 12 V/11.4 W
✔ Ingangsspanning: 230 V/50 Hz
✔ Uitgangsspanning: DC 12 V/18 w/1.5 A
✔ Certificering: IP44, Cerec ✔ Adapter: CE-EMC, LVD, ERP Opmerking: zorg ervoor dat de ventilator altijd is verbonden, zodat de decoratie opgeblazen blijft Het wordt aanbevolen om het niet in slecht weer te gebruiken om zijn levensduur te verlengen.
✔ 1 x Halloween opblaasbare boom
✔ 5 x vloer plas
✔ 3 x koord
✔ 1 x sandsack
✔ 1 x instructies
✔ 1 x blazer

Extra informatie

Gewicht 1,69 kg
Afmeting

156B x 107T x 274H cm

Bullet Point 1

Hallowe End Decoration: Deze 2,7 m hoge Halloween -boom met geesten en pompoen zorgt voor een enge sfeer. Het is een geweldige aanvulling op je Halloween-feesten en evenementen die de nacht verlichten: ingebouwde LED-modules verlichten de donkere tuin voor een stralend nachtelijk spektakel en zorgen voor een griezelige Hallowea-stemming. Premium materiaal: de Halloween-boomdecoratie bestaat uit polyester, dat volgens IP44 waterdicht is op 190T, ideaal voor gebruik binnenshuis en buitenruimte op Halloween-Motto-feesten. Automatische inflatie: automatische inflatie na het inschakelen kunt u comfort gebruiken. Het leegt snel voor eenvoudige opslagproductgegevens: Halloween Tree Totaal afmetingen: 156B x 107T x 274H cm. De reikwijdte van de levering omvat 5 spiesjes van de aarde, 3 kromme touwen en 1 zandzak om de opblaasbare decoratie stabiel te houden. Kennisgeving: de dekking is enigszins luchtverminderbaar, zodat de figuur alleen maar de vorm behoudt wanneer de pomp loopt. De pomp is ontworpen. De pomp is ontworpen. De pomp is ontworpen. De pomp is ontworpen. De pomp is ontworpen. voor continue werking.

Gewicht

1.69 kg

Kleur

Braun

Merk

Zaza Home

All search results

Hoofdmenu