Boksset Boksstandaard Voor Kinderen Boksbal Set İn Hoogte Verstelbaar 87,5-129,5 Cm Staande Bokszak Met Bokshandschoenen Pomp Voor Kinderen 5-8 Jaar Metaal Kunstleer Zwart + Rood

64,99

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1

  64,99

  Beschrijving

  Weet je niet welk cadeau je moet kopen voor je kind? Onze set met bokszak is de beste keuze. Bokstraining kan de gezondheid verbeteren en de gezondheid naar een hoger niveau tillen. Ook heeft bokstraining een positieve invloed op de wilskracht van je kind. De boksbal is in hoogte verstelbaar van 87,5-129,5 cm.

  * BOUW KRACHT EN VEEL PLEZIER: Met deze hoogwaardige sportboxset kunnen kinderen stoom afblazen, hun spieren versterken, zelfvertrouwen opbouwen en hun hand-oogcoördinatie verbeteren.

  * COMPLETE BOXSET VOOR KINDEREN: Onze complete bokszakset voor kinderen bevat alles wat je nodig hebt. De opblaasbare bokszak wordt geleverd met een stevige basis, een veerbelaste, verstelbare schacht, een paar comfortabele kinderbokshandschoenen en een luchtpomp.

  * IN HOOGTE VERSTELBAAR: Deze bokszak is verstelbaar van 87,5 cm tot 129,5 m en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De beste manier om je kleintjes blij, fit en actief te houden, zowel binnen als buiten

  * FLEXIBEL: De bokszak met een grote spiraalveer zorgt ervoor dat de standaard elke keer na de stoot weer terug in positie springt.

  * PRODUCTGEGEVENS: Totale afmetingen: 67,5L x 19B x 87,5-129,5H cm

  Specificaties

  Extra informatie

  Gewicht 4,0 kg
  Afmetingen 68,0 × 19,0 × 130,0 cm

  Main Menu