Zaza Home Elektrisch Voertuig Kindermotorfiets Kindervoertuig Met Muziek En Verlichting 3-6 Jaar Pp Blauw + Wit 86 X 42 X 52 Cm

84,95

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

Achteraf betalen met Klarna

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1

Deze kinderfiets heeft een topsnelheid van 3 km per uur, wat voor kinderen veilig te besturen is. De kinderen kunnen deze rit eenvoudig starten door op de pedalen te trappen. Bovendien is er een muziekfunctie waarmee de kinderen tijdens het rijden naar pure muziek kunnen luisteren, druk gewoon op de knop en de muziek wordt ingeschakeld. En met de brandende koplampen hebben je kinderen het gevoel dat ze met een echte motor rijden. Deze motorfiets zal elk spelend kind prikkelen en de kinderen meenemen op een spannend avontuur!

* Beperkte snelheid: Met een beperkte topsnelheid van 3 km per uur stelt deze kinderauto je kind in staat om met plezier en in alle veiligheid te rijden.

* Authentieke rijervaring: Muziek en claxon, werkende koplampen, pedaal om vooruit te rijden, deze motorfiets simuleert echte motoren en biedt je kinderen een authentieke rijervaring.

* Continu afspelen: Nadat de motorfiets volledig is opgeladen (ongeveer 8-12 uur), kan er 45 minuten continu op worden gespeeld, wat voldoende is voor kinderen.

* Veel voordelen: Een motorrit kan de oriëntatie, coördinatie en het zelfvertrouwen van kinderen op jonge leeftijd helpen versterken.

* Productgegevens: Totale afmetingen: l x b x h 86 x 42 x 52 cm, draagvermogen: 25 kg, geschikt voor kinderen van 3-8 jaar

Extra informatie

Gewicht 7 kg
Afmetingen 86 × 42 × 52 cm
All search results

Hoofdmenu