Zaza Home Elektrische Kindermotorfiets Elektrische Motorfiets Kinderen Elektrische Auto Kindervoertuig 6V Led Licht Gesimuleerd Motorgeluid Metaal + Pp Zwart + Wit 88.5X 42.5X49 Cm

82,95

Veilig betalen met iDeal

Achteraf betalen met Klarna

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1
Levertijd: 4-8 Werkdagen

De kindermotorfiets heeft een werkende claxon en werkende koplampen voor een interactieve ervaring. Met de pedalen kun je vooruit en achteruit en dus zoals de grote mensen
rijden. Een groot zadel en stuur maken het gemakkelijk om te zitten en vast te houden. De wielen zorgen voor een constante balans en dus veiligheid. De motorfiets wordt geleverd met een oplaadbare batterij – een volledige lading is voldoende voor maximaal 45 minuten speeltijd.

* AUTHENTIEKE RIJERVARING: Met een claxon, werkende koplampen en pedalen simuleert deze motorfiets echte motoren en geeft je kinderen een authentieke rijervaring.

* LANGE TERMIJN: Na een volledige lading (ongeveer 10-12 uur) kan deze motorfiets 45 minuten onafgebroken worden bereden.

* VEEL VOORDELEN: Een motor kan de oriëntatie, coördinatie en het zelfvertrouwen van kinderen op jonge leeftijd helpen versterken.

* VEILIG: Groot zadel, twee grote wielen met zijwieltjes om je evenwicht te bewaren en twee sturen om je aan vast te houden tijdens het rijden. Met dit kindervoertuig kan je kind veilig en met veel plezier rijden.

* PRODUCTGEGEVENS: Totale afmetingen: 88,5 l x 42,5 b x 49 h cm, draagvermogen: 25 kg. Geschikt voor kinderen van 18 tot 48 jaar; Certificaat: EN 71-1-2-3, EN 62115.

Extra informatie

Gewicht 7 kg
Afmetingen 89 × 43 × 49 cm
Levertijd

4-8 werkdagen

Gewicht

Kleur

,

All search results

Hoofdmenu