Zaza Home Zitgraafmachine Met İngebouwd Opbergvak, Kinder Opsteekauto, Tractor, Kindergraafmachine Met Claxon, Opsteekgraafmachine, Opsteekwagen, Geel En Zwart, 80 X 26.5 X 39 Cm

50,3655,95 (-100%)

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

Achteraf betalen met Klarna

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1

Met deze traptractor kunnen kinderen rondrijden, een speelplaats bouwen en hun speelgoed opbergen! Schep vuil, zand en nog veel meer op met de grote schep die je kind moeiteloos kan bedienen. De bulldozer heeft een grote, verborgen opbergruimte onder het zitje waar je kind zijn speelgoed kan opbergen en altijd binnen handbereik heeft.

* 3-IN-1 SPEELGOED: Rijd rond, richt een speelplaats in en berg speelgoed op met dit loopspeelgoed! Tijdens het spelen met de bulldozer kan je kind zijn hand-oogcoördinatie, balans en nog veel meer trainen. Onder de verzegelde zitting bevindt zich een doos waarin klein speelgoed kan worden opgeborgen.

* WERKENDE SCHOP: Dankzij de volledig bestuurbare bulldozer en schop met flexibele armen kunnen kinderen de bulldozer gemakkelijk bedienen. De schop van de traptrekker kan omhoog en omlaag worden gebracht om grote hopen vuil, zand of sneeuw te scheppen.

* SOLIDE CONSTRUCTIE: Zorg dat je kind veilig is tijdens het spelen! Dit speelgoed bulldozer is gemaakt van plastic met een ASTM F963-17 en HR4040-certificering om je kind veilig te houden tijdens het rijden.

* OPBERGRUIMTE ONDER DE ZITTING: Met opbergruimte onder de stoel is opruimen na het spelen een fluitje van een cent! De traptractor heeft een grote, verborgen opbergruimte onder de stoel waar je kind zijn speelgoed binnen handbereik kan houden.

* PRODUCTGEGEVENS: Totale afmetingen: 80L x 26,5B x 39H cm. Zitting: 22,5L x 15B x 22,5H cm. Geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

Extra informatie

Gewicht 3 kg
Afmetingen 80 × 27 × 39 cm
All search results

Hoofdmenu