Zittende Graafmachine Voor Kinderen Zitvoertuig Met Kiepbak En Schop Voet Zitauto Onder Stoel Opslag Voor Baby 18-36 Maanden Metaal Pp Plastic Geel 72 X 28,2 X 42 Cm

74,99

Beschikbaar via nabestelling

Veilig betalen met iDeal

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1
Levertijd: 4-8 Werkdagen

  74,99

  Beschrijving

  De loopauto verkent de avontuurlijke reis met je geliefde baby’s. Ons kindervoertuig met schep, voertuigspeelgoed en loopwagentje begeleidt de groeifase van je kinderen. Het heeft een brede stoel, muziek, twee spots en een plank onder de stoel om ervoor te zorgen dat ze goed worden ondersteund en een realistische ervaring voor de kinderen te bieden. Kinderen kunnen op de kar zitten en hun voeten schuiven om hun beenkracht te trainen.

  * INTERACTIEF SPELEN: De loopauto heeft een bewegend stuur, muziek en 2 koplampen om je kind een realistische en leuke rijervaring te geven. Deze interactieve duwauto met schep bevordert de coördinatie, het evenwicht en de grove motoriek bij je kinderen.

  * 2-IN-1 DESIGN: De loopstoeltje met schuifregelaar bevordert beweging en rennen en biedt tegelijkertijd veel plezier. Spelen met het voertuig versterkt de beenkracht van je kinderen.

  * EDUCATIEF SPEELGOED: Met de kinderauto kunnen kleine kinderen spelenderwijs hun fijne motoriek en ruimtelijke verbeeldingskracht ontwikkelen. Het moedigt hen ook aan om de wereld om hen heen te verkennen en stimuleert fantasierijk spel.

  * MET KIEPBAK: De kiepbak kan met de hand op en neer worden getild om goederen (speelgoed, snoep of zand) te vervoeren. Spelen met de kiepbak bevordert niet alleen de praktische vaardigheden van de kinderen, maar is ook nog eens erg leuk.

  * PRODUCTGEGEVENS: Totale afmetingen: 72 l x 28,2 b x 42 h cm. Montage nodig. – Geschikt voor kinderen van 18 tot 36 maanden. Certificaat: EN 71-1-2-3, EN 62115. OPMERKING: De aandrijving is niet elektrisch, maar door de benen te wegen. Muziek vereist 3 AA-batterijen (niet inbegrepen).

  Specificaties

  Extra informatie

  Gewicht 4,0 kg
  Afmetingen 72,0 × 28,0 × 42,0 cm

  Main Menu