Elektrische Kinderquad – Geel-Zwart kleur en veilig voor kinderen

84,99

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

Gratis verzending vanaf €50,-

1 jaar garantie

1

  84,99

  Beschrijving

  Laat uw kinderen genieten van het rijden met onze elektrische auto van . Het is niet alleen leuk voor papa en mama om onderweg te zijn. Zelfs de kleintjes zijn altijd erg benieuwd naar wat beweegt en willen graag zelf eens kunnen sturen. Onze strakke elektrische quads zijn daar perfect voor. Ze zijn in een mum van tijd gemonteerd. Zijwielen en wielen eraan, accu opladen en je bent klaar. Om te rijden, druk je simpelweg op de rode gasknop en je dierbaren scheuren weg met snelheden tot 2,5 km/u. Volwassenen kunnen gemakkelijk stapvoets meelopen. En is er een obstakel? Laat dan het gas gewoon los en de quad remt automatisch. De batterij is bovendien royaal gedimensioneerd. Afhankelijk van de rijstijl zijn tot wel 45 minuten rijplezier mogelijk. Veel plezier voor jong en oud!

  * OFFROAD PLEZIER: Wek het enthousiasme van uw kind voor de fascinatie van quads! Met een strak design en een breed kleurenpalet is er voor elk wat wils.

  * ECHTE RIJERVARING: De bediening is intuïtief en veilig. Druk op de gasknop op het stuur en geef gas. Wanneer je loslaat, remt de auto van het kind automatisch.

  * MET ELEKTRISCHE AANDRIJVING: De ingebouwde 6V-elektromotor versnelt de motorfiets tot 2,5 km/u. Snel voor de kleintjes, goed voor jou als ouders. Comfortabel meelopen is geen enkel probleem. En bovendien gaat de accu tot wel 45 minuten rijtijd mee.

  * EENVOUDIGE OPBOUW; Het in elkaar zetten is heel eenvoudig. Alleen het stuur en de wielen en elektronica moeten worden geïnstalleerd. Laad de batterij op en je kunt aan je eerste uitstapje beginnen.

  * VEILIG RIJPLEZIER: Dankzij de vier dikke banden worden zelfs sportieve rijmanoeuvres moeiteloos onder de knie. De quad is erg stabiel.

  Specificaties

  Extra informatie

  Gewicht 6,8 kg
  Afmetingen 66,0 × 43,0 × 43,0 cm

  Main Menu